Външна антена Funke Digital ABM 4595 – Активна външна антена за цифрова телевизия с голям обхват – Цифровизатори

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Външна Антена за цифрова ефирна телевизия Funke Digital ABM 4595

С тази антена в гр. Перник освен петнадесетте български цифрови ефирни телевизии БТВ, ТВ7, NEWS 7, TV EVROPA, THE VOICE, VTV, БНТ1, BNT1_HD, BNT HD, NOVA TV, BBT, BG ON AIR, БНТ2, DIEMA FAMILY, ALFA TV и 2 радия – Хоризонт и Христо Ботев, могат да се хващат за момента и 10 сръбски телевизии, но с тунер, на 59 канал. Това са
RTS1, RTS2, RTS DIGITAL, RTS HD, PINK, TV PRVA, B92, TEST, HAPPY, BELLE AMIE

За целта е нужно да имате цифров декодер примерно Icecrypt T2300.

Антена за цифрова телевизия Funke ABM 4595 е външна DVB-T, подходяща за места с по-слаб, където е необходима повече сила при прихващането му. Корпусът е олекотен и издръжлив на външно влияние. Антената е подходяща за използване при отстояние от предавателите – до 90 км.

Може да се монтира на хоризонтална и вертикална поляризация
Подходяща за цифрова и аналогова телевизия
Усилване: 32 – 34 dB
Активна антена 5V, 30mA
Честотен обхват: 470 – 862 MHz (UHF)
92 елемента с активен дипол и рефлектор
Дължина: 2300 mm, Тегло 2,450 кг
Произведена в Холандия – гаранция за изключително качество на антената
Гаранция 7 години

В антената са вградени допълнителни подсилени филтри, които целят изолиране на слаб сигнал, което позволява по- голям обхват на антената в сравнение с повечето вътрешни антени. Прихваща успешно както цифрова ефирна телевизия, така и аналогова. Справя се добре с прихващането на сигнал с висока резолюция (HD), предава го добре и без смущения.

Настоящата антена е напълно подходящ избор за приемник или телевизор. Тя е еднакво ефективна при захранването със сигнал на двете устройства, като не изисква допълнителни кабели за захранване.

Продуктът е произведен във фабрика, която се намира в Холандия – ЕС. Гарантираме, че антената е преминала през обстойни фабрични тестове, които гарантират безопасността на продукта.

 

Поръчай Външна антена Funke ABM 4595 – цена 89 лв.