Христо Мутафчиев се разпсува брутално в ефир: НС ни е*ава майката

4
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Нещата отиват към изуй гащи, каза председателят на Съюза на артистите

Етикети
псуване, Христо Мутафчиев

Председателят на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев се разпсува рано-рано като каруцар в ефира. Повод беше написаното, че той е съобщил, че предстои театрите да бъдат затворени като част от протеста срещу кабинета. Тези педали, които пишат тези неща изобщо не ме интересуват, прогърмя Мутафчиев. Не сме подготвени с червени точки, опита се да спре вербалната вакханалия Генка Шикерова. Изобщо не ме интересуват вашите червени точки, отсече актьорът.

Той твърди, че не е цитиран правилно. Аз казах, че поради лошата политика на това правителство и недотам ясното отношение на министъра към културата на България и неизплатените суми на театрите те могат да затворят, каза Мутафчиев. Да си го слушат сега в ДАНС, манс и декаданс, изобщо не ме интересува, добави той. Актьорите не са получавали заплатите си. Опитват се да ни накарат да млъкнем, защото нещата отиват към „изуй гащи“, продължи Мутафчиев.

Някой пита ли защо Народното събрание е опасано с мантинели и ебават майката на целия народ, заяви председателят на СБА. Ти ни разказа играта днес, СЕМ не спи, опита се да овладее езика на Мутафчиев Генка Шикерова, но за съжаление неуспешно. Найо Тицин каза, че окупацията на университетите са част от мирен протест и отрече те да са финансирани от Сорос. Тицин похвали ПР-ите на кабинета, които успели да завъртят тази версия.

Мутафчиев съобщи, че е изпратил писмо до НС с искане заедно с Владо Танев да отиде и поздрави депутатите в Деня на будителите. Оттам обаче отказали с аргумента, че именно актьорите са будителите.

Автор:

Novini.bg

Разпечатай
Изпрати