Мъж си уговори среща в чата със снаха си

3
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Най-големият срам, който съм изпитвал в живота си

Етикети
чат, снаха, любовна среща

57-годишният мъж си уредил среща онлайн със снаха си – 28-годишната Лили, пише Daily Star. Двамата се запознали в чат, специално предназначен за по-палаво настроени, разкрепостени хора и след няколко еротични писма се разбрали да се видят в най-близкия до собствения им дом хотел.

В часа на срещата обаче, за капак, още едно нещо се объркало.

Мъжът на Лили и син на Уанг се прибрал малко след като тя тръгнала към мястото на срещата, видял пикантните съобщения, които двамата си разменяли, и побеснял.

Решил да отиде в хотела и да види какво се случва. Така се случило следното абсурдно нещо: голата Лили, легнала на леглото, чакала свекъра си, докато мъжът ѝ не се появил, за да вдигне скандал.

„Когато пристъпих прага на стаята и видях снаха си просната на леглото и гола, едва ли е възможно да има по-изненадан човек от мен.

А в комбинация с това тя се затича надолу по стълбите, където се натъкна на собствения си съпруг и мой син. Най-големият срам, който съм изпитвал в живота си“, разказва за преживяното Уанг.

Уанг Джай измаменият съпруг, пък успява да нанесе толкова силен удар на баща си, преди да може да се спре, че му размества челюстта.

Автор:

Мая Йорданова

Разпечатай
Изпрати