Лейди Гага се съблече дибидюс в гей-клуб (ВИДЕО 18+)

2
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Лейди Гага се съблече дибидюс в гей-клуб (ВИДЕО 18+)

Скандалната Лейди Гага се съблече дибидюс гола пред публиката в лондонския гей-клуб G-A-Y, влизайки в ролята на богинята Венера, докато изпълнявала своето парче „Venus“, съобщи британското издание „Експрес“.

Според феновете на певицата, тя никога досега не е сваляла всичко от себе си на сцената и изявата й направила огромно впечатление на посетителите в заведението.

Преди 2 месеца 27-годишната Гага активно се конкурираше с колежката си Майли Сайръс по време на връчването на наградите на Ем Ти Ви коя ще шокира повече със секси поведение. Тогава тя се появи по прашки и с гърди, прикрити с две раковини. Сега в Лондон поп-звездата фактически завърши започнатия в Ню Йорк стриптийз, коментират таблоидите.

През август Лейди Гага се снима по Евино облекло в клип в подкрепа на „бабата на пърформанса“ – сръбската художничка Марина Абрамович за набиране на средства за построяване на неин собствен арт институт. По-рано през лятото певицата направи гола фотосесия и за списание V Magazine, но никога не бе стигала до пълна физическа откровеност на сцената.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook