Близначки с цветовете на ин и ян

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Можете ли да повярвате, че двете момиченца на снимката, която виждате по-горе, са близначки? Запознайте се със 7-годишните Киан и Ремий, които с право са наречени „биологично чудо“, тъй като разликата между тях е едва една минута, а шансът двете да изглеждат по този начин – едва едно на милион.

Всъщност и двамата родители на близначките, Кайли и Реми, са деца на светли майки и тъмнокожи бащи. Именно това сложно заплитане на различни гени води до появата на шоколадовата Киан и млечната Ремий.

Киан и Ремий с майка си Майката на двете сладурки споделя пред Daily Mail, че те никога не са се замисляли върху въпроса „защо“ и не смятат, че се различават една от друга по каквото и да е. Според Кайли те са идеалният пример за това какво би трябвало да бъде мисленето в обществото. А именно – свободно от предразсъдъци, основаващи се на цвят на кожата.

Киан и Ремий обаче не са единствените близначки, попаднали в графата „шанс едно на милион“. На снимката по-долу, правена през 2009, може да видите днес 13-годишните Хейлей и Лейрън, които държат по-малките си сестрички, Лия и Мия, които също са близначки. Четирите момиченца са плод на брак между по-светла майка и тъмнокож татко.

Още сладурски снимки на Кайли и Ремий може да разгледате в нашата галерия. А aко тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite във Facebook!