Басейни

1
Добави коментар
basein
basein

Ние сме Басейни.com и знаем всичко за басейните – за тяхното проектиране, строителство, оборудване и поддръжка.
Ние предлагаме цялостно решение за басейни – от проекта на басейна до поддръжката му. Ние предлагаме пълно, комплексно решение за всички, които имат нужда от басейн. Ние проектираме басейни, строим басейни, облицоваме басейни, оборудваме басейни, поддържаме басейни. Ние строим всякакви видове басейни – хотелски басейни, СПА-басейни, фамилни басейни за вилата, басейни с всякаква форма и размер. Правим го добре и на ниски цени.
Накратко – ние имаме всички умения, всички необходими специалисти и цялото необходимо оборудване, за да предложим строителство и оборудване на басейни на приемливи цени, както и поддръжка на басейни. Ние ще направим вашият басейн от А до Я, от планирането и първата копка до последния винтил, без да е нужно да търсите други фирми и специалисти.
Ние разполагаме със строителни специалисти, машини и строителни материали за изкопаване, отливане и облицоване на басейни. Ние разполагаме със специално оборудване за басейни и с аксесоари за басейни. Ние разполагаме с химически препарати и химици, необходими за поддръжката на басейни. Ние можем да построим огромен басейн към супер-луксозен СПА-комплекс или малък домашен басейн край селска вила. Ние можем да построим правоъгълен басейн, кръгъл басейн или басейн със сложна, нестандартна, разчупена форма. В състояние сме да строим малки басейни, басейни с олимпийски размери или по-големи басейни – според желанието на клиента.
Офисът ни се намира в град Бургас и затова най-лесно ще построим вашият басейн в Бургас и в близките до Бургас градове и курорти – Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие, Приморско, Черноморец, Созопол и т.н. Но дори и да е необходимо строителство и оборудване на басейн далеч от морския бряг, ние можем да го направим. Ще ни бъде необходимо малко повече време и цената ще е малко по-висока. Но като се има предвид, че нашите басейни са едни от най-евтините в България, то увеличението на цената заради отдалечеността от нашата база няма да оскъпи продукта кой знае колко повече.