“Живите мъртви“ ще има пети сезон

31
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Тази седмица AMC обяви, че подновява „Живите мъртви“ за пети сезон. Най-гледаният сериал сред зрителите на възраст между 18 и 49 години се завърна със своя четвърти сезон по-рано този месец.

Харесай страницата ни във Facebook

Първият епизод от сезона постави рекорд за сериала с 20,2 милиона зрители, рейтинг live+3 и 13,2 милиона възрастни между 18 и 49 години. Това е нов рекорд за телевизионно предаване, което не отразява спортно събитие.

„Радваме се да направим може би най-малко изненадващото съобщение на света: „Живите мъртви“ се завръща с пети сезон – обяви президентът на AMC Чарли Колиър. – Този сериал заличи традиционните граници между кабелната и ефирната телевизия. Армията му от запалени почитатели се разраства с всеки сезон. Наскоро, и най-отчетливо, с премиерата на четвърти сезон, която счупи всички рекорди за гледаемост и направи сериал най-гледаното телевизионно предаване, което не отразява спортно събитие в историята на кабелната телевизия. От името на невероятния екип от двете страни на камерата, благодаря на феновете и нека има още Живи мъртви.“

В петия сезон Скот Гимпъл се завръща като сценарист на сериала, заедно с продуцентите Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейвид Алпърт, Грег Никотеро и Том Лус. AMC наскоро обяви, че разработва паралелен и подобен сериал на „Живите мъртви“, с нова сюжетна линия и отново с героите на Робърт Къркман.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It