Най-опасните грешки на жените в секса

8
Добави коментар
Women
Women

С*ксуалният ти живот е на приливи и отливи? Знаеш ли колко много грешки допускат жените в спалнята?

1. Майчинството те лиши от с*ксуално желание
Това че вече не си мама не те прави монахиня. Е, нормално е да си уморена, изнервена и недоспала, но и това ще отмине. Само не го превръщай в практика. Налага се да се грижиш за с*ксуалния си живот и да отделяш време за твоя човек. Щастливият и здрав брак е най-доброто, което може да направиш за децата си.

Обърни нещата в твоя полза!

2. Лежиш като дърво по време на с*кс
Недей да си лежиш, сякаш се препичаш на плажа. Включи се активно в мероприятието. Ако не ти е приятно, означава, че нещо липсва. Опитайте различни неща на различни места.

3. Не прави с*кс по задължение
Ако нещо те притеснява, бъди честна и го сподели с твоя човек. Не го оставяй да се чуди какво ти е. Това ще ви сближи и ще премахне напрежението помежду ви.

4. Не се харесваш
Знаеш ли какво те прави с*кси? Това е твоята увереност! Ако не се харесваш, няма да искаш и да се показваш без дрехи в спалнята. Прави с*кс на светло. Това може да ти помогне да се почувстваш по-уверена.

5. Забравяш, че си жена
Имаш толкова много задължения, че непрекъснато влизаш в различни роли – на шофьор, мениджър, майка, съпруга, бизнес дама, готвачка, чистачка… Една от основните роли обаче е Ева. Жените са чудни създания, не го забравяй.

6. Несигурността към други жени
Чувстваш се застрашена от другите жени, защото всички ти се виждат по-привлекателни от теб. Запомним, че съпругът ти е избрал теб и никоя друга. Научи се да го съблазняваш, дразниш и изкушаваш.

7. Страх да не те помисли за мръсница
Много жени се тревожат, че половинките им ще ги помислят за евтини, ако се облекат по-скандално или се държат провокиращо. Иска се смелост да се държиш по този начин! Изненадай го с нова визия, без да се тревожиш за друго.

8. Не понасяш оралния с*кс
Да, но мъжете го обожават! Разбира се, има и други неща, които можете да правите. Говори за това какво чувстваш и измислете как да се разнообразите по друг начин.

9. Не поемаш инициативата
Винаги чакаш той да направи първата крачка. Промени това. Изпрати му съобщение за това, което искаш да направиш с него. Пошегувай се, закачи го палаво. Ще му хареса!

10. Пренебрегваш го
Не му обръщаш достатъчно внимание. Пренебрегваш го ежедневно, сякаш не го забелязваш и после се сърдиш, че не иска с*кс. И той е също толкова чувствителен, колкото теб. Наслаждавайте се на откраднатите мигове, далеч от детския плач и крясъци.

Най-опасните грешки на жените в секса 5.00/5 (100.00%) 1 vote