Как целуват мъжете от различните зодии и кои са подходящите половинки за тях

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Как целуват мъжете от различните зодии и кои са подходящите половинки за тях

Овен. Той атакува навсякъде. Затова, когатоцелува партньорката си, подхожда с агресия и тя остава без дъх. Подхождат му Стрелец, Лъв и Скорпион.
Телец. Подвластен е настроенията си. Когато е в добро разположение на духа, се държи любвеобилно, а когато е в лошо, се опитва да подчинява. Подхождат му Везни, Рак и Дева.

Близнаци. Мъжът от тази зодия е нежен и внимателен. Ароматът на целувките му се усеща дълго време. Подхождат му Водолей, Лъв и Везни.

Рак. Неговите целувки са дълги. Но те са такива само когато изпитва емоционална сигурност. Подхождат му Риба, Телец и Дева.

Лъв. Изтънчено и царствено той довежда своя „ловен” трофей до екстаз. Неговата любовна игра е изпълнена с драматизъм. подхождат му Водолей, Стрелец и Скорпион.

Дева. Моралните скруполи на мъжа от тази зодия са в излишък. Когато ги загърби, донася на любимата си незабравимо удоволствие. Подхождат му Козирог, Телец и Риба.

Везни. Целувките му са твърде разнообразни. Нито една от тях не е като предходната или следващата. Репертоарът му за доставяне на удоволствие е неизчерпаем. Подхождат му Близнаци, Телец и Лъв.

Скорпион. Той следва своя импулс и почти винаги успява да доведе партньорката си до екстаз.Подхождат му Телец, Овен и Риба.

Стрелец. Той е ловец и изпитва необходимост да властва и подчинява. В противен случай губи интерес. Обича екстравагантностите. Подхождат му Везни, Близнаци и Лъв.

Козирог. Посвещава се изцяло на партньора си.Склонен е да се жертва в негово име. Подхождат му Телец, Риба и Рак.

Водолей. Притежава богато въображение за тези неща. С удоволствие се впуска в авантюра. Подхождат му Близнаци, Телец и Овен.

Риба. Не обича да взема инициативата в свои ръце. Когато сърцето му е спечелено, става много романтичен. Подхождат му Козирог, Телец и Дева.

 

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook