Професионално почистване на домове и офиси в София

1
Добави коментар
rosennkaradakov
rosennkaradakov

Професионално почистване на домове и офиси в София

Фирма „Кати Сървис”е специализирана в професионалното почистване на домове и офиси в град София. Поддържането на чистотата на тези места не винаги е лесна задача. Особено когато там се намират много хора и никой от тях няма достатъчно време. Професионалните услуги в тази сфера все повече набират популярност. Хигиената и чистотата са изключителни важни норми в съвременното общество, затова не можем да позволим домът ни да е мръсен. Забързани в ежедневието, често не ни остава време (а и желание) да изчистим цялостно мястото където живеем. Именно в тези моменти можем да се възползваме от услугите на такива фирми.

 

Какво точно предлагаме?

„Кати Сървис” предлага както комплексни и еднократни услуги, така и абонаментни услуги. При сключването на договор за абонамент получавате отстъпка от 10 % при 100 м² и 15 % за над 120 м². Качественото обслужване на клиентите, винаги е били приоритет за нас. „Чистота и стил” е нашият девиз и винаги се стремим да го следваме. Предоставяме 10% отстъпка на всеки, който поръча пролетно почистване на дома или офиса за територията на София. Разполагаме с опитен персонал. Предлагаме и преференциални условия за служители на компании, които са наши клиенти. Така вие можете да се обедите в качеството на нашите услуги и във вашия дом.

 

Почистване на апартаменти и къщи

Дали за еднократно посещение ли за абонаментно обслужване, ние ще се погрижим изключително добре за вашия апартамент или къща, така че всичко да заблести от чистота след нашето посещение. Работим с модерна техника, когато това се изисква (като например след ремонт). Цените, на които ще ви предложим нашите услуги са изключително добри, а също така може да следите и за сезонни отстъпки.

„Кати Сървис” ще се погрижи за цялостното почистване на вашия дом и офис чрез своите комплексни решения или абонаментно обслужване. Избирайки нас, вие избирате около вас винаги да е чисто. За повече информация за извършваните услуги бихте могли да се свържете с нас на координатите в сайта.