За нас – Мебели и обзавеждане от мебелен магазин ГАЛЕРО

1
Добави коментар
eurosim
eurosim

ЗА НАС

Мебелен салон „Галеро” предлага богато разнообразие от мебели за различни стилове обзавеждане- класически, модерен, ретро, авангард, както и елитни марки матраци, спално бельо, покривки, завеси, килими и тапети, луксозни домакински прибори, декоративна керамика и изключително богат избор от аксесоари за дома – много подходящи за оригинален подарък при всеки повод.

Стратегията, която следваме от момента на своето създаване през 2008 година, е да се утвърдим като един от най-големите български шоуруми за мебели, а марката „Галеро” да спечели доверието и уважението на българските потребители.

Нашата мисия е да предлагаме цялостно обзавеждане за дома със собствен стил и индивидуалност, което да съчетава изисканата визия с високото качество и напълно да отговаря на нуждите и желанията и на най-претенциозните и взискателни клиенти. За тази цел разполагаме и със собствено Студио за интериорен дизайн, където се предлагат иновативни решения за обзавеждането на дома, офиса, вилата или заведението.

Основната ни ценност е любезното и внимателно отношение към всеки клиент, на когото даваме професионална и персонална консултация и съвет, както и възможност за избор от многобройни интериорни решения и оригинални идеи за обзавеждане.

Целта ни е да поддържаме интереса и да утвърждаваме доверието на нашите клиенти към предлаганите от нас продукти и услуги. За нас е от първостепенна важност изборът на обзавеждане от Мебелен салон „Галеро” да бъде неповторимо удоволствие и изживяване, а мебелите, закупени от нас, да носят радост и красота, уют и настроение.

Защото Домът Ви го заслужава!