Как да се изтриете от социалните мрежи

Как да се изтриете от социалните мрежи

Ако сте започнали да усещате, че животът ви става все по-зависим от интернет, ще се съгласите, че може би е време да се отлепите от социалните мрежи. Предлагаме ви да се запознаете с начините сами да се изтриете от четирите най-големи социални платформи в нета. Пък вие сами преценете дали и кога ще го направите.

Facebook

Тук изтриването на профила е много лесен процес. Отивате на Account Settings > Security > Deactivate your account. Но не се заблуждавайте. Деактивирането не означава изтриване и, когато изберете тази опция, Facebook запазва данните ви в случай, че размислите и решите пак да си активирате профила.

За да изтриете наистина акаунта си, трябва да отидете на страницата Delete My Account и да натиснете синия бутон. И така официално и окончателно ще изтриете Facebook профила си. Изтриването не е мигновено и ще отнеме известно време, но резултатът ще е окончателен.

Ако все пак таите сантиментални чувства към снимките и Facebook живота...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност