BMW „четворка“ Gran Coupé: Нов модел от 2014 година

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

През 2014 година редом до купето и кабриолета на новата Серия 4 ще стартира и Gran Coupé. Нашият ловец на прототипи успя да улови модела с четири врати директно на тестовата писта.

Още по темата

Повече за BMW

» Всички новини
» Всички тестове

Аналогично на шестата серия, новото BMW Серия 4 също ще получи версия с четири враги. Подобно на големия си брат,  „четворката“ ще получи наименованието Gran Coupé. BMW „четворка“ Gran Coupe ще бъде позициониран някъде между „тройката“ GT, седана на „тройката“ и „четворка“ купе. BMW „четворка“ Gran Coupé с по-голямо междуосие Линията на покрива следва стила на версията купе. Поради удължената си колесна база, BMW „четворка“Gran Coupé има елегантно източена линия. Към линията на стъклата е добавен трети прозорец зад вратите, а тези на вратите традиционно са без рамки. Хрилете зад предните калници са характерни за четвърта серия. Визията на предната и задната част също са заимствани от купето на „четворката“.

И задвижването не прави изключение. Очаква се бензиновите мотори да бъдат 420i, 428i и 435i, а при дизелите изборът да е между 420d, 430d и 435d. Вариантите със задвижване на четирите колела също се очаква да се окажат аналогични на купето с две врати.