Грозен скандал с “Мис Вселена 2013” в Москва, изтече списък с фаворитки

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Скандал избухна на току-що започващия 62-и конкурс “Мис Вселена 2013”, който се провежда в руската столица Москва. В Instagram една от журито, канадката от руски произход Елена Семикина, публикува снимка на таблица, в която участничките са подредени по начин, който може да бъде тълкуван и като списък на фаворитки.Съгласно това подреждане, големите претендентки, които със сигурност ще прескочат първия тур са представителките на Великобритания, Испания, Полша, Украйна, Венецуела и Русия, пише International Business Times.

Прави впечатление, че извън тези нарочени за фаворитки на журито остават представителката на САЩ, събрала най-много гласове в “Туитър”, както и смятаната за една от фаворитките представителка на Филипините.

Веднага след публикацията, съдийката Семикина отрече написаното и каза, че то няма никаква реална основа. Според нея, снимката е фалшификат и минути след това тя бе свалена от социалната мрежа.

Конкурсът стартира вчера с дефиле на 86-те представителки на различни страни пред 7 хиляди зрители в московска зала. Вече има и първата носителка на награда – това е представляващата Никарагуа Настася Боливар, която грабна приза за най-интересен национален костюм и парична награда от 5000 долара. /БЛИЦ.