Георги от „Музикална академия“ бил в „любовно трио“ с Иван Иванов-Дядото и Стоян Петров

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

 Освен че е играл голо хоро пред билетните каси на НДК, той е бил центърът на шумни гей компании в Бургас и Варна това лято.

Георги, който е заподозрян в тайна връзка с видния импресарио Иван Иванов-Дядо, е бил и тръпка на бившия “мюзик айдъл” Стоян Петров. Морската клюка донася, че поппевецът до такава степен хлътнал по близо 15 години по-младия си колега, че променил режима си на хранене и спорт и цяло лято не излизал от фитнеса. Запознати твърдят, че Стоян Петров минал на зеленчукова диета и за цялото лято смъкнал заобленото доскоро дупе и провисналото коремче. В същото време Жорко все повече заглаждал косъма , бузките и паласките, което е видно от кадрите му в “Музикална академия”.

Петров наричал любимия си Георги Кючек-ОФ заради мръсните танци, които варненецът отпочвал след бутилка уиски и “малко хапчета”, както недвусмислено се шегувал любимецът на Иван Иванов-Дядото.

За да задоволи похотливостта си, Кючек-ОФ подържал и трета връзка във Варна с никому неизвестния певец Даниел, чийто последен псевдоним бил Леван. Двамата се събирали в частна квартира под предлог, че репетират. Звуците и виковете, които съседите чували от отворения балкон на прелюбодейците обаче, не били като от пеене…