„Пайнер“ крадат сина на Тони Стораро

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Синът на Тони Стораро е усилено ухажван от мениджърите на музикална компания „Пайнер“, научи „ШОУ“. Дуетните песни на Фики с баща му и Галена успяха да изстрелят младия талант сред най-коментираните изпълнители във фолка. Интерес към него има дори и от страна на „властелина на чалгата” Митко Димитров.

Според нашите информатори е имало неофициално проведени разговори с Фики, които са ставали зад гърба на татко му, който е топлицето на конкурентите от „Диапазон рекърдс“. Едва ли именитият му баща би се съгласил да пусне сина си в „Пайнер“, коментират запознати.

Наскоро обаче самият Фики призна, че иска да избяга от сянката на именития си родител. „Винаги гледат да ме сравняват с него, но искам да избегна това нещо, защото наистина не е приятно. След време мисля, че ще се получи. В музикалното училище съм с профил поп- и джазпеене и винаги съм харесвал много тази музика. Мисля да направя и няколко такива проекта. Искам да ме чуят и в тази светлина, за да преценят хората. В попфолка ще вкарам поп- и джазпеене, ще се модернизира и ще се получи готино според мен“, коментира Фики бъдещите си планове.