Влади Ампов – Графа отговаря на 10 забавни детски въпроса

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Познаваме го с многобройни хитове и продуцирането на нови музикални звезди на българската сцена в последните години.

Той е харизматичен, талантлив и идол за мнозина, но извън прожекторите е много усмихнат, благороден, любящ съпруг и герой за двете си дечица – сина му Крис и дъщеричката му Никол.

Той е Влади Ампов – Графа.

Поводът за срещата ни този път в финалът на националното турне „Заедно за децата на България“ в подкрепа на УНИЦЕФ, който ще се проведе с концерт на 12 ноември в Зала 1 на НДК в 20 ч.

Графа винаги е споделял съпричастността си към каузите на УНИЦЕФ и загрижеността си към бъдещето на децата в България и казва:

„Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си“.

Какво сподели още за турнето и как се представя в ролята на баща, в която го поставихме? Прочетете в интервю на Наталия Такова от Vesti.bg:

– Разкажи ми повече за инициативата на УНИЦЕФ, в името на която всъщност се провежда това национално турне „Заедно за децата на България“.
– В началото на лятото се включих в популяризирането на инициативата на УНИЦЕФ България – Мобилен благодетел, която цели да промотира нов, лесен и удобен начин за редовни дарения, чрез изпращане на есемес на номер 1021.

– Как протичат концертите до момента?
– Зареждащо, концертите са удоволетворението за работата през годините за всеки музикант. Те са нещо много различно – аз съм активен изпълнител, срещам се с феновете често – по време на клубни участия, на площадите, напоследък и в моловете, но емоцията, която голямата сцена дава на артиста и на публиката, е единствена и неповторима! Там излизам с най-яката банда, перфектния звук, осветлението, мултимедиата и след два месеца репетиции по аранжиментите на песните, за да звучат както никога досега. Колкото и да обяснявам, не мога да съм изчерпателен, това трябва да се преживее!

– Какво можем да очакваме на финала на 12 ноември в зала 1 на НДК? Подготвил ли си някакви специални изненади и можеш ли да разкриеш част от тях?
– Отговорът на този въпрос е продължение на предишния с допълнението, че в НДК ще има много и все специални изненади, които обаче ще бъдат разкрити точно на 12 ноември и само за тези, които ще бъдат там.

Кампанията, зад която заставаш, е за по-доброто настояще и бъдеще на българчетата. Ти самият си баща на две деца. В този ред на мисли, иска ми се да направим нещо забавно За децата от Влади – техният идол. Подготвила съм ти 10 от най-често задаваните въпроси от децата към родителите. Иска ми се да си представиш, че отговаряш на своите деца, а пък и да подскажем какво биха могли да кажат нашите читатели родители на техните малки наследници.

– Защо вече няма динозаври?
– Има, обаче живеят в друго измерение.

– Защо има толкова много езици по света, а не само един?
– За да има какво да се учи в училище.

– Съществува ли Дядо Коледа? Защо не го виждаме?
– Стандартният отговор – живее далече и идва за празниците, когато всички го виждаме.

– Защо трябва да си лягам рано, не може ли до по-късно?
– Хванахте ме!

– Аз плача като падна, а защо плачат големите? 
– И тях ги боли, но по друг начин. Като станеш голям, ще разбереш.

– Откъде идват бебетата?
– Е, това Крис го знае. Наблюдава го, когато Мария беше бременна с Никол.

– Съществуват ли вампири наистина? Нали ги виждам по телевизията…
– Те си стоят само в телевизора и в киноекраните.

– Защо не ядем за закуска, обяд и вечеря шоколад и бонбони. Нали и те са храна? 
– Защото са сладки и ще си развалим зъбките.

– Защо хората се разболяват?
– Това не е приятно, но се случва. Но след като оздравеем, ставаме по-силни.

– Съществува ли Бог и какво е той?
– Бог съществува и всеки сам го открива за себе си, скоро и ти ще го намериш.