Баровци луднали по малолетни жрици

0
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Баровците в Рим, Милано, Болоня, Флоренция и други големи италиански градове напоследък са пощурели по малолетни жрици на любовта. До този извод стигнаха представителите на силите на реда, които завчера разпростряха операцията си с кодовото название „Нимфа” на север от столицата.Полицейското разследване се върти около сайт за запознанства – www.bake-caincontri.com, чрез който богатите похотливци се докопвали до невръстните проститутки. Те пък си намирали пак чрез него щедри клиенти, често подпомагани от собствените си майки, пише в. „Монитор“.

Скандалът с „бейби-жриците” се завихри преди около седмица, когато ченгетата арестуваха петима заможни мъже от богаташкия римски квартал „Париоли”. Те бяха обвинени до един в платен секс с малолетни проститутки от същата баровска махала и разтропани репортери бързо разкриха обектите на мераците им.

Ставаше дума за две тийнейджърки на по 14 и 15 години, които от доста време практикували най-стария занаят в луксозен апартамент, нает от почитателите им. Разплитането на срамната история започнало след като родителите на едното от момичетата се жалвали в полицията, че детето им харчи на поразия незнайно как припечелени много пари и не се завръща вкъщи с дни и нощи.

На хората на реда не им било нужно кой знае колко време, за да установят къде се губи тийнейджърката, на бърза ръка стигнали и до по-голямата й с година „колежка” и приятелка. За нея пък полицаите установили, че й сводничи собствената майка, която даже често я подканяла по телефона да ходи „да работи”, тъй като била свършила парите. Независимо от факта, че жената имала стабилни доходи от наеми, а нейният бивш съпруг й плащал яка издръжка.

В хода на разследването ченгетата стигнали и до „учителката” на занаят на двете тийнейджърки – доста известна във висшето римско общество пълнолетна компаньонка. Именно тя ги била приучила да не записват в телефоните и бележниците си пожелалите ги похотливци като „клиенти”, а като „мениджъри”, „адвокати”, „управители” и т.н. Тоест с титли, които да не будят подозрителен интерес у родители, преподаватели и блюстители на реда.

Разплитайки пък мрежата около сайта за запознанства, чрез който двете тийнейджърки от Рим на аристократите се прочули, ченгетата стигнали както до куп техни клиенти от големите градове на Северна Италия, така и до ползваните от тях местни „бейби-жрици”.

Проституцията на Апенините в цифри

45 000 жрици на любовта между Алпите и Сицилия

8000 италианки

37 000 чужденки

93% са пълнолетните проститутки

15 000 проституират по улици и пътища

20-30 евро за еднократен секс в автомобил

От 50 до 500 евро за орален и нормален секс в апартамент

От 700 до 2000 евро за нощ с елитна проститутка

От 5000 до 250 000 евро месечен доход на жрица в зависимост от категорията й

Източник в. „Кориере дела сера”. /БЛИЦ