Допада ли ви: Тоалетът от рождения ден на Емануела видяна 5643 коментари 6

13
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Свикнали сме да виждаме Емануела с всякаква нестандартна визия, но този път звездата на „Ара мюзик“ ни изненада.

Изпълнителката на хита „Нямам забележка“ посрещна гостите на купона за рождения си ден облечена с червена рокля, върху която беше наметнала плюшен халат. Заслуга за изненадващия тоалет бе дело на нейните колежки и приятелки – Джина Стоева и Ивена, с което двете певици пожелаха на Емануела да го ползва със здраве и да му направи прощъпалник в новото си жилище в Бояна.

Черният цвят с лилави орнаменти толкова много допадна на изумрудената красавица, че тя реши да го облече и да посрещне така останалата част от гостите си.

Четете още: Емануела: Няма турски милионер

Всъщност  Емануела е родена на 8-ми ноември, но точно на този ден тя имаше участие в Бургас и не успя да направи подобаващ купон. Ето защо певицата  реши да сътвори голямо парти в известен столичен клуб и да празнува на макс с любимите си хора. Но не само певицата празнуваше рожден ден тази вечер. Повод за наздравици беше и 10-годишният юбилей на музикална телевизия Фен ТВ, за която също валяха пожелания.

Четете още: Емануела се развежда заради изневери

Всички гости на заведението бяха облечени в черно-бялата гама по идея на Емануела, тъй като тези два цвята са любимите на звездата.
След като махна халата, Емануела заблестя в шармантна червена рокля , която прикова погледите на всички. Изпълнителката на „Нямам забележка” получи много подаръци от колеги, приятели и почитатели. Ангел, Джина Стоева, Ивена, DJ Дамян и Ваня и Джоанна поздравиха рожденичката и всички гости на заведението с едни от най-големите си хитове и не пропуснаха да й пожелаят попътен вятър в всяко нейно начинание.

Още снимки от рождения ден на певицата можете да видите тук