Как ангелите на Victoria’s secret поддържат фигурата си? » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Легендарното годишно шоу на луксозния бранд за бельо – Victoria’s secret и тази година премина със зрелищен спектакъл.  На 13 ноември редица красавици представиха бутиковите творения на марката.

Всъщност ангелите усилено се готвят за големия ден много преди определената дата. Въпреки че повечето красавици са млади и имат добри гени, те полагат големи усилия, за да изглеждат перфектно – облечени с оскъдните сексапилни модели на Victoria’s secret. Вижте на какъв „план за стройна фигура“ залагат три от божествените създания, за да изглеждат така ослепително на сцената!

За голямото шоу на Victoria’s Secret прелестната Алесандра Амброзио се подготвя със съзнанието и тялото си!Когато има време тренира, а за да е отпочинала и да излъчва екзотика събира здравословен тен. „Калифорнийското слъце винаги помага!“, шегува се бразилката.

Преди важни дефилета Алесандра се стреми да се храни здравословно, яде салати, много зеленчуци, прави си зелени сокове и премахва от менюто си всички вредни храни и сладки кулинарни изкушения.

Лили Олдрич споделя, че вае форми с балет. „Това е много добър начин да поддържате тялото си красиво и здраво. Освен това е много забавно , така че това е моя начин„.

Моделът споделя, че внимава и с хранителния режим, преди шоуто. „Аз наистина не пазя точно диета. Просто приемам много чиста храна„, признава тя.

Линдзи Елингсън има божествено тяло, но тя не го лишава от грижи. Красавицата залага на сериозни фитнес тренировки и йога. По отношение на храненето е категорична, че то е начин на живот и тя подбира здравословни продукти.

„Харесва ми да ям здравословни органични храни, много зеленчуци. Обичам плодовите фрешове и пия ежедневно всякакви студени сокове. Всъщност спрях пиенето на кафе, защото тези сокове ме мотивират и ме карат да се чувствам още по-добре“, признава тя.

Автор: Делица Цонева