Джони Деп се разхожда из Лондон рус и с мустак

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Тези дни жителите на Лондон видяха Джони Деп с руса коса и стилни мустаци. По този начин той ще се появи в нов филм в ролята на безпринципен артдилър.

Заглавието на филма, режисиран от Дейвид Коп, все още не е известно, но Джони Деп вече е получил главната роля – на не много почтен продавач на произведения на изкуството на име Чарли Mаккбрей. В сюжета той е на лов за една картина, в която е скрито името на мястото, където се намира съкровище на нацистите.

Заради снимките Деп трябвало да изруси косата си, да обръсне брада си и да си залепи мустаци. На снимачната площадка актьорът се появил в класически панталони, жилетка и дълго сиво палто.

Филмът е адаптация на едноименния роман на британския автор Кирил Бонфильоли. И трите книги от поредицата на автора са много популярни в Европа. Ако първият филм за търговеца на картини е успешен, ще бъде последван от продължение. Режисьорът Дейвид Коп не се съмнява в успеха, защото освен Джони Деп във филма ще участват Юън Макгрегър, Гуинет Полтроу, Пол Бетани и Оливия Мън .

Коп вече е работил през 2004 г. с Джони Деп във филма „Таен прозорец“ и се произнесе положително за неговото участие, въпреки че филмът не пожъна финансов успех. Критиците обаче посочват, че след провала на филма „The Lone Ranger „, където Джони Деп играе главната роля , актьорът трябва да се покаже в успешен проект.

Източник: Новости.ру