Линиите на ръката

10
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Според науката за гледане на ръка – хиромантия, от линията на живота и брака може да се разбере дали един човек ще бъде щастлив и дали ще се омъжи за голямата си любов. 1

Линиите на ръката
Знаете ли значението на вашите линии на ръката? Всяка линия на ръката има специфично значениe и означава нещо определено. Виже сами вашите линии на ръката какво значат…

Ето и най-популярните линии на ръката:

Хиромантия: Значение на линията на разума

Хиромантия – Линията на разума (линията на главата) е една от най-големите линии на ръката. Тя започва от края на дланта – под показалеца и се разпростира по дланта до външния й ръб.

Хиромантия: Значението на линията на живота

В хиромантията /гледане на ръка/ се смята, че линията на живота е най-важната от линиите на ръката и отразява жизнеспособността на човека, неговото физическо здраве и общото благополучие.

Хиромантия: Значението на пояса на Венера

В хиромантията пoясът на Венера представлява прекъснат или напрекъснат полукръг, който се увеличава между средния и безименния пръст и завършва между показалеца и кутрето.

Хиромантия: Значение на линията на брака

Линията или линиите на брака могат да се намират отстрани на ръката или да бъдат маркирани само в предната част на възвишението на Меркурий. Линията на брака при гледане на ръка.

Хиромантия: Значение на линията на Марс

Линията на Марс е от голямо значение за хиромантията. Линиите на Марс са от голямо значение при определяне на съдбата, въпреки че се считат за второстепенни линии на ръката.

FacebookGoogle+TwitterPinterest