8 известни личности, родени през ноември

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Хората, родени през ноември определено са силни и потайни, а също имат висок интелект.

Тези черти могат да се видят при много известни личности, родени през ноември. Всички те са харизматични и са доказали себе си таланти в своята област.

1. Дейвид Шуимър

Този американски актьор придоби бушуваща популярност и признание от критиката с ролята си на Рос (Geller Dr.Ross) в телевизионния сериал „Приятели“. Той е участвал в няколко холивудски филма, а също и в доста американски телевизионни предавания.

2. Оуен Уилсън

Този харизматичен мъж от ирландски произход е известен с ролите си в „Ловци на шаферки“ и „Марли и аз”, където играе с Дженифър Анистън. Той играе с Бен Стилър и Робърт де Ниро във филмите „Запознай се с нашите” и „Запознай ме с вашите“.

3. Бен Стилър

Като човек с разностранни интереси и пропит с огромен талант, може да се каже, че Бен Стилър има всичко! Той е комик, актьор, сценарист и филмов режисьор и продуцент. Той печели популярност с телевизионното си шоу, както и с филми като „Запознай се с нашите“, „Тропическа буря“ и „Ах, тази Мери“.

4. Деми Мур

Американската актриса Деми Мур е известна с ролите си в „Редник Джейн”, „Разкриване“ и „Неприлично предложение“. Мур е била омъжена за двама известни артисти  – Брус Уилис и Аштън Къчър.

5. Мег Райън

Пенливите очи на Мег Райън и нетрадиционният й стил правят от нея една от най-талантливите актриси в Холивуд. Мег Райън постигна звездния си статус с ролите си във филми като „Имаш поща“, „Безсъници в Сиатъл“ и „Градът на ангелите“.

6. Брайън Адамс

Канадският певец, текстописец, китарист, продуцент, басист и актьор стана известен с дрезгавия си глас и красиви текстове. Неговите най-продавани албуми са: „Run To You”, „Summer of ’69” и „Heaven”, който е платинен.

7. Кейти Касиди

Русата актриса започва кариерата си като модел и оттогава участва в известни телевизионни предавания – „Клюкарката“, „Свръхестествено“, „Островът на обречените“ и „Стрелата“. Играла е в известните холивудски филми като „Монте Карло“ и „Когато звънне непознат“.

8. Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо е най-блестящата звезди в историята на Холивуд с неговото обаяние и изпълнението в касовите филми „Титаник”, „Плажът”, „Кървав диамант”.  Той спечели Златен глобус за най-добър актьор за ролята си в „Авиаторът” (The Aviator).