Промо кодове за La Redoute

11
Добави коментар

Както вече знаете, La Redoute е френски електронен магазин, предлагащ онлайн дрехи на достъпни цени – детски дрехи, дамски, мъжки, дамско бельо, кухненски и домакински принадлежности и още много други. Освен, големите намаления 2 пъти годишно, които достигат до 85-90% намаление, La Redoute предлагат и промо кодове, които ви дават възможност да получите допълнително намаление за някой от избраните стоки, безплатна доставка, подаръци или други промоции.

Промо кода обикновено е 5 цифрен или комбинация от букви.

Close

Промо код за La Redoute

Промо кодовете от La Redoute имат валидност за определен период, като в повечето случай за различните кодове е различен, затова трябва да се пробват. Също така, промо кодовете могат да са персонални. Такива получавате на Вашия e-mail от регистрацията в La Redoute.
Промо кодовете за намаления не важат за Prix Rouge и PRIX MINI, Prix Vert.
За да сте сигурни, че даден код, съдържащ и подарък е активен, трябва под таблицата с поръчани детски дрехи и продукти да имате оранжев ред с подарък, както е описано в Поръчка на стоки от La Redoute в 4 стъпки. Там ще намерите информация и кога и къде се въвежда промо кода.

Има много причини един код да не бъде приет. Ако над таблицата изпише червено съобщение: Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. Това значи, че специална оферта не е приложима. Причини, изброени по-долу, в посоченото поле. Те могат да бъдат:
– ако кодът е с изтекъл срок;
– кодът е персонален;
– неприложимо допълнително намаление;
– може да се ползва само във Франция;
– ако вече сте го използвали веднъж;
– други.

Ако искате да видите само продуктите, които са намалени в момента, кликнете тук.

А тук ще намерите актуалните кодове за La Redoute .

Етикети/Тагове: La Redoute, онлайн магазини, промо кодове за Ла Редут