Градински мебели

13
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Запазено под (Мебели) by Admin on 15-11-2013

Кой не харесва времето прекарано на спокойствие в градината? Векове наред това е доставяло голямо удоволствие на хиляди хора. Първите градински мебели са използвани от древните римляни в Помпей.

В наши дни много от нас предпочитат сами да си изработват мебелите, но обикновено се доверяваме на професионалисти. Те от своя страна знаят повече, затова ние ги помолихме за съвет, а те ни казаха кой вид мебели е най-подходящ за градината и двора. Както знаете трябва да сме много внимателни с материалите, които избираме. Градинските мебели трябва да са много издръжливи, защото ги използваме на открито. Трябва да са достатъчно здрави, за да понесат лятното слънце, силния дъжд и тежката зима.

Най-купуваният и използват градински сет се състои главно от маса, 4 или 6 стола и голям чадър (паросал). Професионалистите също са на мнение, че това е най-подходящият комплект.

Пейки, масички за пикник, люлки, различни осветителни тела са други много предпочитани допълнения. Ако добавите и различни по големина и форма камъни, метални или пластмасови декорации, фигурки, обработено дърво, градинският кът ще стане още по-уютен. Осветлението е последната стъпка. Допълнете мебелите с осветление по ваш вкус!

Ето няколко снимки, които могат да ви дадат добри идеи за обзавеждане на двора или за подмяна на старите мебели:

   

Прочети