Как да уплътним веждите си (видео)

1
Добави коментар
milk1
milk1

На мода са изразителните, плътни вежди, които рамкират изражението. Обратно на досегашните схващания, че дебелите брови затварят погледа редица известни гримьори и стилисти твърдят, че става точно обратното. Оказва се, че тънките дъгички над очите са безизразни и правят женското лице безлично за разлика от по-обемните си посестрими „гъсенички“.

Както има начини да се сгъстяват косите, така вече има трик за удебеляване на веждите. Наподобява сгъстяването на миглите. Извършва се в козметични салони за красота и се използват синтетични и естествени снопчета. Те се „втъкават“ в естествените вежди така, че да стоят максимално естествено. Слага се подходящия брой за изискваната от клиентката дебелина. Те подчертават естествената форма на веждите или се извиват под нова по-привлекателна от предишната. Издължават допълнително, ако смятате, че е необходимо.

Професионалистите най-напред определят каква трябва да бъде формата на веждите на жената и след това се препоръчват най-добрите косъмчета. Разбира се, най-издръжливи са снопчетата от естествен косъм. Слагат се върху веждите и нямат пряк контакт с кожата. Няма боцкане с игли и болезнени истории. Всичко е приятно и цялата процедура трае сравнително кратко време. В интернет от сайтовете за колективно пазаруване се продават и комплекти за домашна употреба, но щом става дума за пипане на лицето е най-добре да се потърси помощта на специалист. В противен случай резултатът може да ни задържи за дооста дълго време у дома.

Видео:

Снимка: emmalice.files.wordpress.com Автор: Dani

Как да уплътним веждите си (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)