Зеленото кафе ни вталява като модели

1
Добави коментар
milk1
milk1

Екстрактът от Зелено кафе се приема като хранителна добавка. Вече са проведени експерименти, които доказват чудодейната му способност за отрицателно време да изгаря максимален брой мазнини и излишни килограми. Зрънцата помагат на дамите, които се подлагат на диета да се отърват от два пъти повече телесна маса, отколкото, ако разчитат само на „обикновеното“ ограничаване от сладко и тестяно.

Актрисите на Холивуд обожават да отслабват с екстракт от зелено кафе. Консумират го под формата на капсули, които намаляват апетита. Капсулите свеждат храненето през денонощието до 3 пъти – сутрин, обед и вечер. През останалото време организмът не изпитва нужда да се захранва.

Зърната могат и да се пекат на 246 градуса по Целзий. Тогава променят цвета си на кафяв и придобиват страхотен аромат. За съжаление, именно тогава изчезва най-ценната съставка на кафето, благодарение на която отслабваме – Хлорогенната киселина. Ето и най-полезните свойства на кафето, докато се приема зелено и сурово:

спира до минимум отделянето на глюкоза в кръвта след храна и кара тялото да гори собствените си мазнини, за да си набавя енергия

ускорява мастния метаболизъм в черния дроб

потиска апетита

вкарва кръвното налягане в полезни норми и действа като мощен антиоксидант

 

Снимка: www.singlebabies.com Автор: Dani

Зеленото кафе ни вталява като моделиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)