Бизнес лейди: Рокли, които трябва да имаш! » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Отново акцентираме вниманието ви към ежедневния стил на работещите момичета, защото знаем, че повечето от  нашите читателки, сте точно такива! Да живееш динамично, запазвайки усещането за женственост и елегантна осанка е истинско умение. Днес ще се фокусираме върху любимата дреха в дамския гардероб – роклята и нейната роля за външния вид на еманципираните представителки на нежния пол.

Има няколко типа рокли, които всяка работеща жена трябва да притежава. Кои са те и защо са ни необходими, ще научите в статията! Ако ви липсва някоя от тези модни находки, може да се сдобиете с някое от нашите предложения. Продуктите са от онлайн магазините:boohoo.com, mandco.com, laredoute.co.uk и shopping-terapia.com

Класика и шик

В гардероба на едно работещо момиче задължително трябва да има рокли с елегантна кройка и в класическа тоналност. Имате важна среща през деня, а след това сте на парти, където трябва да демонстрирате шик и класа… Звучи ли ви познато? Точно в такива случаи се нуждаете от малка черна рокля или друг стилен модел с деликатен принт, които могат да ви станат верен съюзник за всеки повод.

Свежест, артистичност и комфорт

Фактът, че сте бизнес дама и имате отговорности не означава, че стилът ви трябва да е скучен на всяка цена! Освен това всяка дама, чийто живот е натоварен, знае стойността на женствените рокли, които носят усещане за комфорт. Затова ние ви съветваме да притежавате няколко колоритни модела с изчистен сулиет, които да звучат свежо и елегантно. В комбинация с изискано сако и аксесоари , те са чудесно решение за ежедневния стил.

Практичност и сдържаност

В зависимост от работния пост и бизнес срещите, понякога се налага да заложите на по-сдържан, дори консервативен стил. В такъв случай може да се спрете на рокля със средна дължина в сиво, черно или бежово. Тези модели са много практични, защото могат да бъдат съчетани с всякакви дрехи и аксесоари, които променят облика им. Рокли с черно-бял принт също са идеален вариант за целта, защото са шикозни, но премерени.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бизнес лейди: пола тип молив

Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса

Бизнес стил за елегантни дами

Моден хит: розово палто