Тениски и сувенири по поръчка – Дринкозавър

3
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

Тениски по поръчка от Дринкозавър

Отдавна са отминали времената, когато тениски основно са били използвани предимно , като долни дрехи. Сега различните модели памучни тениски се считат за един от основните атрибути на модното облекло. Популярността на красиво декорирани с печат тениски в момента задминава дори манията към дънки модата от най-силните и години.

Носенето на най-разнообразни модели тениски напечатани с картинки и надписи освен, че носи белег на стил и добър вкус, много често изразява оригиналност и подчертава индивидуалността на притежаля си.

В съвременният стил на обличане тениските , значително са разширили сферата на използването си , като по никакъв начин не е намаляла и употребата им , като дреха за под блуза или пуловер или тениски за спорт , туризъм и т.н. На много от престижните модни подиуми в света могат да се видят и прекрасни колекции от тениски по дизайн на най-доказаните брендове. Съвсем пресен пример е последното моднот ревю на Вивиан Вестууд , която след дефилето на актуалната й колекция за виша мода , излезе да приветства зрителите облечена в неин модел тениска с шармантен печат , идеята на който е да отрази настроението й. Така известната дизайнерка подчерта ролята на съвременните тениски , като носител на индивидуални послания и израз на моментнби чувства и настроения. Акцентът при изборът за художествено оформление на техните тениски при повечето творчески личности именно е изразът на чувство , личен възглед , послание или препратка към ценности..

Все пак идеята за персонализиране на тениски по поръчка съвсем не е нова. Още през XIV век се е наложила практиката картинки и(или) надпис на тениски да бъдат използвани , като средство за изразяване на политически възгледи. В исторически план декорирането на графични или текстови послания върху тениски се е зародило първоначално , като форма на протест срещу съществуваща несправедлива система за управление и неприемливи условия на труд и заплащане. Масово в тези времена са били използвани тениски с протестни надписи по време на акции на демонстранти в голяма част от страните в циливизованият свят. Впоследствие все по-често започнало да се налага печатането на тениски с хумористични картинки и текстове и също така тениски със послания целящи повдигането на духа и позитивното мислене и начин на живот.

С времето разбира е ставало все-трудно да бъдат избягвани правилата на модата и естествено засиленият интерес към тениски , като облекло не след дълго е довел и широкото им използване, като инструмент на комерсиализацията и рекламата. Популярни брандове от почти всички сфери масово започнали да печатат тениски по поръчка с щампи на собственият си логотип , промотирани от тях филми , музикални и театрални изпълнители, произвеждани от тях промишлени продукти.. Сега дори е трудно да си представим голямо събитие без персонализирани рекламни продукти за него , вкл. разбира и тениски. Ролята на модерният мърчан-дайзинг и в спорта , музикалните и културни събития също е основна и отново един от основните инструменти на рекламните кампании са тениските и сувенирите работещи успешно за повишаването на популярността.