Разработка на евтино Android приложение за сайт

6
Добави коментар
edinstven
edinstven

 
1
2
3
4
5

(12 гласа, оценка 4.83 от 5)540com_content.article Сайт за приложения за „Андроид“: Евтино Android приложение за уеб сайт

3D Уеб дизайн предлага готово Андроид приложение за вашия уеб сайт или онлайн магазин на изключителната промоционална цена от само 98 лева! 3D Web Design ви предлага разработка на ниски цени на приложения за Android които поддържат мобилни телефони, таблети и други Андроид базирани мобилни устройства и ви осигуряват директен контакт с вашите потребители и нарастване на аудиторията на сайта ви и бранда ви.

Android приложение за вашия уебсайт

Какво означава вашия уеб сайт да има негово собствено приложение за Андроид? Това означава че вие получавате Ваше приложение, работещо само с вашия уеб сайт, създадено специално за него и информиращо потребителите на сайта ви само за продукти, новини и промоции от сайта ви. Така вие ще получите един начин повече (при това съвременен и модерен начин) да стигнете до потенциални ваши клиенти и ще им дадете възможност да осъществят удобно и бързо контакт с вас и с уеб сайта ви директно от телефона си.

Какво е Андроид ли???

Android е най-популярната операционна система за мобилни приложения в света. Огромен брой таблети, мобилни устройства и телефони (смартфони) поддържат тази мобилна операцинна система.

Защо е необходимо сайта ви да има приложение за Android?

Защо е добре сайта ви да има собствено Android приложение и какви са предимствата на приложенията за Андроид? Да има сайта ви собствено приложение е най-лесният начин вашите потребители да следят сайта ви за новини и актуални промоции на телефона или таблета си. А от там до осъществяването на продажба разстоянието е само един клик. Предимствата на приложенията за Андроид са че разработването на приложение за тази ОС е относително лесно, има чудесна документация, а това означава ниска цена на приложението ви.

Знаете ли че и в момента около 25-30% от посещенията на средният Български уебсайт са от мобилни устройства? А знаете ли че около 50% от тези устройства са базирани на операционната система „Андроид“? Прогнозите са към средата на 2014 година този процент посещаемост от мобилни устройства да достигне 45-50%? Предвижданията в световен мащаб са до две години над 70% от онлайн продажбите да се извършват чрез мобилни устройства!

Е, искате ли всички тези потребители да получават известия на телефона си когато вие публикувате в сайта си нов продукт, нова промоция или просто нова новина? А желаете ли потребителя с един клик от приложението да може да купи продукта, да ви изпрати емайл или направо да набере посочения телефон за контакт и да поръча? Да, всичко това може да се прави с разработеното от 3D Web Design приложение за Андроид.

За какви сайтове е подходящо нашето Android приложение?

Android приложението ни е особено подходящо за онлайн магазини и големи сайтове които пускат често нови продукти, новини или промоции. Колкото по-ниски са цените ви и колкото по-често сайта ви пуска нови продукти и нови новини, толкова по-полезно ще бъде това приложение за вас. Приложението показва последните новини от няколко различни раздела на сайта ви и може да проверява автоматично за нови новини всеки от разделите през определен период от време. То поддържа ротация, има опции за честота на синхронизиране и е мултиезично, тоест има опция за избор на език (стандартно са включени два – Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Приложения за Андроид на Български език:

Нашите Android приложения са мултиезични. Вие имате опция за избор на език (като обикновено в приложението са включени два езика – Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Скрийншотове от приложението за Android

Какво е включено в готовото приложение за Android което продаваме?

3D Уеб дизайн предлага два вида пакети с Андроид приложения – по-евтин (съкратен пакет) – „Андроид Приложение стандарт“ и пълен пакет (Андроид Приложение Бранд) с включено брандиране и изработка на необходимите лога и картинки за самото приложение и изработка на банери и картинки за вашия сайт и необходимите изображения за качване на приложението ви в Google Play.

Готово Андроид приложение за сайт – „Приложение стандарт“

Нашето приложение поддържа почти всяко съвременно Андроид устройство – поддържат се всички версии на операционна система Android от 2.2 нагоре. За момента Google Play показва поддържани над 7300 вида мобилни устройства!
Включено е брандиране – промяна на иконата и логото в приложението с вашето лого. В цената не е включена изработка на изображенията – трябва да ги предоставите готови вие.
Промяна на цвета на бутоните, на фона, текста и линковете в приложението по ваше желание.
Бутон и страница контакти в приложението – сочещ към линк или към емайл адрес.
Бутон с вашият телефон в приложението. При кликане се набира директно телефона.
Възможност за автоматично следене на сайта ви за нови продукти или новини – до 5 различни раздела от сайта ви.
Приложението помни кои новини са вече прочетени от потребителя и кои не и маркира по различен начин прочетените и непрочетени новини.
Изработени приложения с този пакет до момента: Шест. Скоро тук ще пуснем линкове към тях, за да можете да ги разгледате.
Цена на пакета за приложение (промоция, цени валидни до 12 Юни 2014 одина): 98 лева.
Срок за изработка: макс. 5 работни дни.
Получавате приложението пакетирано и готово за качване в Google Play и на сайта ви.

Готово Android приложение за сайт – „Приложение Бранд“

Това е нашият пълен пакет (Приложение Бранд) който включва брандиране, изработка на необходимите лога и картинки за самото приложение, изработка на банери за сайта ви, необходимите изображения за качване на приложението ви в Google Play. Този разширен пакет включва всички опции от съкратеният пакет „Андроид Приложение стандарт“ плюс следните възможности:

Включена е изработка на изображенията за брандиране на приложението – промяна на иконите и логото ви в приложението с лого и картинки изработени от нас специално за вашето приложение.
Получавате самото приложение пакетирано и готово за качване плюс сорс кодът на приложението за евентуални последващи промени по него.
Възможност за автоматично следене от приложението на до 10 различни категории от сайта ви.
Възможност за добавяне в приложението на повече от 10 раздела от сайта ви – цена при запитване.
Кодът на приложението е на 100% разработен от 3D Web Design. Това означава че може да бъде направена всякаква промяна по ваше желание срещу допълнително заплащане.
Срок за изработка: до 7 работни дни.
Цена 198 лв.

Seo оптимизацията, брандирането и приложенията за Android

Искате ли да станете един от големите брандове във вашата ниша? Колкото и невероятно да звучи Андроид приложенията помагат и на Seo оптимизацията и класирането на вашия сайт в Google, а също и за популярността на вашия бранд.

Първо предимство: Повече популярност за бранда и сайта ви. Андроид приложения имат все още много малко Български уеб сайтове – приложения имат само най-големите брандове в България и Google знае това.
Второ предимство: Получавате много силен линк към сайта си (сайта play.google.com има Google PageRank 9). Когато се сдобиете с приложението, вие можете да го качите в Google Play (play.google.com). След качване на приложението ви там, вие получавате директен линк към вашия сайт – линка може да сочи към произволен, избран от вас урл адрес.
Искате ли да видите демо и да го изтествате, откъде да направя download: свалете и инсталирайте Андроид приложението на 3D Web Design.

Примери за разработени подобни Android приложения:

Какво още чакаш – някой от конкурентите ти да те изпревари ли? Или да мине срока на промоцията ни с ниски цени? Свържи се с нас сега, разгледай демо приложението или се обадете на телефон 0898 615736 – ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Поръчай готово Android приложение за своя сайт сега:

Поръчай

Или се включи в дискусията за услугата ни за разработване на Андроид приложения в Google Plus: