Интелфарм ООД

22
Добави коментар
Stenia
Stenia

Много жени и мъже се грижат за кожата на лицето си, но пренебрегват грижата за ръцете. А както знаем, те издават възрастта и могат да се увредят много лесно от работата с агресивни препарати за почистване. Вижте няколко съвета за грижа за кожата на ръцете.

 

Не забравяйте слънцезащитата

Когато излизате навън без ръкавици, слагайте слънцезащитен крем, тъй като кожата може да се увреди от слънчевата светлина. Изберете козметика, която защитава и подхранва кожата на ръцете.

Защитни ръкавици

Не използвайте агресивни почистващи препарати без гумени ръкавици за домашна употреба. Дали миете съдовете или забърсвате кухненската маса, ръкавиците ще защитят кожата Ви от дехидратация от горещата вода и от агресивната химия. Добра идея е да слагате овлажняващ крем преди това, тъй като горещината от загрятата вода ще способства за по-бързо попиване на съставките в кожата.

Упражнения за ръце

Ръцете ни могат да се изморят от много работа, затова редовно отделяйте време, за да правите упражнения за ръце. Изпънете пръстите на ръцете си максимално, свийте ръцете на юмрук и ги изпънете отново.

Грижа за ръцете

Поглезете се със СПА-терапия в салон или у дома, за да изглеждат ръцете Ви по-млади за по-дълго време. Добре действат парафиновата терапия и терапията с масла, които оставят кожата на ръцете мека и гладка.

Защита през зимата

През зимата кожата на ръцете може да се зачерви и напука, затова редовно нанасяйте подхранващ крем за ръце и нокти, който ще предпази кожата Ви от студа и вятъра.

Ексфолиация

Веднъж седмично можете да нанесете върху кожата на ръцете си ексфолиращ крем или паста от сода за хляб и вода, а след това изплакнете с вода. Те ще премахнат мъртвите клетки и ще направят кожата по-мека и гладка.

Нощен крем

За много суха кожа на ръцете, нанасяйте всяка вечер подхранващ крем върху ръцете си. По възможност слагайте памучни ръкавички, които способстват за по-добро попиване на крема в кожата. На сутринта ръцете Ви ще изглеждат много по-гладки и обновени.

 

За максимална грижа за кожата на ръцете Ви предлагаме да пробвате подхранващите кремове от ароматните серии на Bronnley. Подхранващият крем за ръце и нокти „Фрезия“ е обогатен с масло от сладък бадем, с провитамин B5 и витамин Е, с екстракт от портокал и кератин, без парабени. Кремът оставя кожата на ръцете мека, хидратирана и ароматна. Опитайте крема за ръце и нокти „Орхидея“, който съдържа масло от сладък бадем, провитамин B5, витамин Е, екстракт от жасмин и кератин, за омекотяване, хидратиране и ароматизиране на кожата на ръцете и за заздравяване на ноктите. Ако предпочитате по-нежните аромати, изпробвайте подхранващия кремовете за ръце „Момина сълза“ и „Розов букет“, с бадемово масло, провитамин B5, кератин и витамин Е. Кремовете „Лайм и бергамот“ и „Лимон и нероли“ са със свеж цитрусов аромат, цитрусови екстракти, витамин Е, кератин и масло от карите. Погрижете се за кожата на ръцете си с крем за ръце и нокти „Сладък грах“, който съдържа екстракти от грах и слез, бадемово масло, витамин Е и кератин. Ако търсите крем, който да използвате и през нощта, изберете „Пасифлора“, тъй като кремът създава лек филм върху кожата, който предпазва от дехидратация. Възстановяващият крем „Роза“ също е подходящ избор за през нощта. Ако търсите по-интензивна грижа за ръцете си, пробвайте интензивните кремове „Натурална терапия“ и „Медена терапия“, които подхранват кожата с витамин Е и кератин, натурални масла и полезни екстракти. В грижата за кожата Ви помага и Yardley. Можете да изберете между кремовете за ръце и нокти „АНГЛИЙСКА МАРГАРИТКА“ и „БОЖУР“. Те попиват лесно и комбинират иновативни съставки за грижа за кожата, Q10, натурални масла и витамин Е, а освен това са с натурален качествен аромат. Кремовете оставят ръцете меки, подхранват и подсилват ноктите. Можете да пробвате крема за ръце и нокти „After the Rain“ на Arran, който хидратира кожата и ноктите, има немазна формула и съдържа екстракт от алое вера, лавандулово масло, масло от карите и витамин Е. Кремът не съдържа парабени