Доставчици Оперативно Счетоводство – Аз Мога Повече 2013

10
Добави коментар

Детайли

Категория: Оперативно Счетоводство с Ваучер

Безплатните Курсове с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2013-2014 – организирани и предоставени от Доставчици на Обучение

 

  Безплатните курсове по схема Аз Мога Повече 2013-2014 се организират и предоставят от Доставчици на Обучение, одобрени от Агенцията по Заетостта и работещи в сътрудничество с нея.

  Доставчик на Обучение с Ваучери е Център за Професионално Обучение (ЦПО), одобрен от НАПОО (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

  Доставчиците на Обучение предлагат курсове за повишаване на квалификацията или придобиване на нова. Това става чрез преминаване на Безплатни професионални курсове или такива за придобиване на ключови компетентности. Курсовете с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2013-2014 включват богат набор от възможности – езикови курсове (напр. курс Английски език, курс Немски език, курс Френски език, курс Испански език и други), курсове за дигитална компетентност, курсове за придобиване на професионална компетентност (напр. Оперативно счетоводство – специалност, част от професията Оперативен счетоводител).

  При избора си на Доставчик на обучение по Аз Мога Повече 2013 обърнете внимание дали Ви искат допълнителни такси, доплащане или закупуване на учебни пособия – това е некоректно и имате право да подадете сигнал в Агенцията по Заетостта, тъй като Ваучерите за Безплатно обучение покриват цялата стойност на избрания от Вас Безплатен курс.

  Някои Доставчици на Обучение предлагат на желаещите да се обучават Безплатно чрез Ваучер по програма Аз Мога Повече за 2013 да учат в свободното си време, без да се съобразяват с график на посещение и да им се налага да си тръгват по-рано от работа. Това е възможно благодарение на ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ.

  То е изцяло онлайн-базирано, като учебните материали са качени в специална платформа, достъп до която имате денонощно с помощта на индивидуални потребителско име и парола. Така имате възможност да се учите от удобството на дома си, от всяка една точка на страната, като по този начин Ви се спестяват разхода на време и средства. При това при дистанционното обучение по програма Аз Мога Повече 2013-2014 можете да преговаряте всички уроци до края на обучението си.

  Дистанционното обучение по Оперативно счетоводство, Френски, Немски език и т.н. е изключително подходящо за заети хора, такива, които често пътуват извън града (или дори страната), както и за хора, които ценят времето си. Чрез Дистанционното обучение по Оперативно счетоводство с Ваучер по схема Аз Мога Повече можете да се запишете на курс при доставчик на обучение от София, Казанлък, Варна или Стара Загора, ако той предлага по-добри и по-подходящи за Вас условия от Доставчиците на обучение в града Ви (Силистра, Ямбол, Видин).

 

Добавете коментар