Шоуто на Виктория Сикретс 2013

20
Добави коментар
theones
theones

Шоуто на Виктория Сикретс 2013

ное 22, 2013
Модни тенденции

0

От доста години насам по това време се провежда едно шоу което се е превърнало в нещо за което се говори през цялата следвашща година – Victoria’s Secret Fashion Show 2013. Това е шоу в което едни от най-красивите и желани жени на света представят вижданията на Victoria’s Secret за мода при дамското бельо през настоящата и следващата година. Тази годна това уникално шоу се проведе отново в Ню Йорк, беше предавано на живо по американската телевизия CBS. Това шоу всяка година събира над 2 милиарда зрителя пред телевизорите, тази година от телевизията все още не ся обявили броя зрители, но те едва ли ще са по-малко от тази цифра. Гвоздея на вечерта, както всяка година е представянето на нещо уникално от дамското бельо.

Тази година това е така наречения „Royal Fantasy Bra“ струващ умопомрачителните 10 милиона долара. Честта да го представи пред широката публика се падна на супер модела и ангел на Виктория Сикерт – Candice Swanepoel.
Веднага се набиваше на очи един голям отсъстващ от това шоу – Miranda Kerr. Тя пропусна тазгодишното шоу и определено се забелязваше присъстивето на тази умопомрачителна красиваца. По време на шоуто тя е била в Япония по друг ангажимент но мениджърите са заявили, че другата година тя отново ще украси с присъствието си това мега шоу.

Самото шоу беше както всяка година тематично, тази година темите в шоуто бяха: „Парижки нощи,“ „Корабокрушенци“, „Британската инвазия“, „Райски птици“, „Ангелски сняг“ и „Розова мрежа“. Взелите участие модели в това грандиозно шоу са може би над 50 но ето и списъка на тези, имащи правото да се нарекат ангелите на Виктория Сикрет:

Линдзи Елингтън, САЩ

Ерин Хедъртън, САЩ

Кандис Суейнпол, Южна Африка

Бехати Принслу, Намибия

Карли Клос, САЩ

Лили Олдридж, САЩ

Алесандра Амбросио, Бразилия

Адриана Лима, Бразилия

Ерин Хедъртън, САЩ

Кандис Суейнпол, Южна Африка

Бехати Принслу, Намибия

Доутцен Крус, Холандия

В самото шоу взеха участие и звезди като Taylor Swift която разтърси публиката с глас и сексапил. Ето и малка част от галерията от цветове, красиви жени и уникално дамско бельо.

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Шоуто на Виктория Сикретс 2013, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

tweet

Едно от най-важните правила за стройна фигура

Няколко начина за детоксикация на тялото

Свързани статии

Станислав Манолев:…

окт 20, 2013 0

Adriana Lima за Victoria’s…

сеп 08, 2013 0

Последната фотосесия…

апр 27, 2013 0

Още от тази категория

Оригинална плажна…

юли 22, 2014
0

Маркови плажни рокли

юли 21, 2014
0

Бански от Victoria’s Secret

юли 15, 2014
0