Зебрата „бие копито“ на френския маникюр (видео)

1
Добави коментар
milk1
milk1

Анималистичните принтове ще се задържат на модния пиедестал до края на годината със сигурност. Докато леопардови, змийски и тигрови шарки окупират витрините на магазините за дрехи, зебра атакува традиционния френски маникюр. Черно и бяло ще се редуват по крайчеца на нокътя или по цялата повърхност на плочката.

Този път обаче дори класиката от два цвята няма да остане същата. Балансът й ще бъде нарушен от бронзови отблясъци и крещящи цветове. От млечно бяло до снежно-сребристо ще бъде основният тон, с който ще се лакираме. Прави, начупени и симетрични ще са забровите краски. Единствено формата на нокътя ще остане незасегната от актуалните изисквания на модата. Всяка дама ще има възможността да изпилява до притъпяване или за изостря ноктите си като на опасен хищник, който дебне поредната си жертва. Омбре тенденцията се запазва дори и тук. Преливането на цветовете не само ще е интересно, но и препоръчително за получаването на ч0 броя нестандартни бижута върху ръцете ни.

Риана и Ким Кардашиян не могат да вземат решение каква животинска шарка да си изберат и редуват – един нокът в зеброви ресни, друг – в леопардови петна. Тази комбинация ще превърне всяка дама с бяло палто в снежна кралица и повелителка на настроението през зимата.
Почерпи вдъхновение и от цветното ни предложение във видеото. То е за онези представителки на нежния пол, които не обичат да следват правилата на традициите.

Видео:

Снимка: inspiredhub.com Автор: Dani

Зебрата „бие копито“ на френския маникюр (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)