Лук и кислородна вода лекуват брадавици

0
Добави коментар
milk1
milk1

Притеснявате се от брадавиците, които толкова бързо завземат кожата по тялото ви, че изпадате в паника. Страх ви е от лекар и не желаете да поискате лечение? Не оставяйте нещата така. Предлагаме ви една домашна рецепта, която изсушава грозните израстъци. Само вземете кромид лук и натурален оцет, накиснете парченце стар лук в оцет (колкото да го покрие) за 12 часа. Използвайте пластир, с който да закрепите парченцето лук върху брадавичката. Останете с него за няколко часа.

Бихте могли да накисвате лука сутрин, а вечер да правите компреса, за да преспите с него през нощта. Лечението продължава няколко дни или седмица до пълно изчезване на брадавицата.

Другият вариант да се избавите от грозните брадавици включва лечение с кислородна вода /водороден прекис/. Ще я намерите във всяка аптека. Внимавайте само за срока на годност и процентите на концентрация. Те са важни, за ад има ефект от лечението. Съхранявайте бутилката на тъмно и хладно място.

Ето как помага кислородната вода.

1.Кислородната вода ще ви помогне в борбата с гъбички на краката, брадавици и обриви на кожата – само натривате с памук, потопен в 3 процентен разтвор на кислородна вода. След няколко дни няма да има и помен от брадавиците.

2.Кислородната вода помага при екземи, псориазис. Заложете на 3% разтвор  и мажете по 1-2 пъти на ден, до пълното изчезване

3. Кислородната вода в комбинация със стипца – 10 процентен разтвор смесен с една чаена лъжичка кислородна вода е лекува рани при лимфоденит, язви на кожата, различни кожни проблеми.

Внимавайте в пропорцията, за да се приложи успешно изброеното по-горе? Стандартният разтвор по принцип е  1-2 чаени лъжички кислородна вода – три процентен разтвор – в 50 милилитра вода.

 

Снимка: lekuva.net Автор: Stefi

Лук и кислородна вода лекуват брадавициРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)