Доставчици Оперативно Счетоводство – Аз Мога Повече 2013

21
Добави коментар

Схема Аз Мога Повече

Детайли

Категория: Аз Мога Повече 2012-2013

Програма Аз Мога Повече 2012-2013 е инициатива на Агенцията по Заетостта по Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси

 

   Агенцията по Заетостта стартира схемата Аз Мога Повече за 2012 – та и 2013 – та година.

   Целта на схема Аз Мога за 2013 е да предостави възможност на работещи лица на трудов договор в частната сфера да повишат своята квалификация или да получат нова като преминат професионален и/или езиков курс.

   Самите курсове се предоставят от Доставчици на обучение, като стойността им се покрива от Ваучери за Безплатно обучение, отпуснати по схема Аз Мога Повече 2013, част от Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси.

   По програма Аз Мога Повече 2012-2013 за безплатно обучение с Ваучери можете да преминете два типа курсове: един за придобиване на ключова компетентност (КК2 – Умения за общуване на чужд език – Английски / Немски или КК4 – Дигитални компетенции) и един за професионална квалификация (напр. за  професия Оперативен счетоводител, специалност Оперативно Счетоводство).

   Кандидатства се за двата курса едновременно, като се попълват два отделни Комплекта документи – Заявление и Декларация – за всеки желан от Вас Курс. Всички курсове по схема Аз Мога Повече 2013 могат да се преминат в дистанционна форма на обучение – тя е най-предпочитаната от одобрените по схемата лица.

   Кандидатстването за Безплатно Обучение с Ваучери по схема Аз Мога Повече 2012-2013 приключи. Имайте предвид, че подаването на документи в един град (например Силистра) не означава непременно, че трябва да си изберете Доставчик на Обучение от Силистра. Ако в Казанлък или Варна откриете Доставчик на Обучение по Оперативно счетоводство, който Ви предлага по-добри условия от останалите, можете спокойно да се запишете при него и да се обучавате дистанционно по избрания от Вас Безплатен курс с Ваучер по схемата Аз Мога Повече 2012-2013.

 

Добавете коментар