Вижте живата Барби Валерия Лукянова без грим (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Как изглежда най-известната жива Барби Валерия Лукянова без грим? Въпрос, който мнозина от почитателите на 28-годишната украинка си задават, гледайки безбройните й фотосесии, в които младата жена е като кукла в истинския смисъл на думата.

LifeStyleBG.com реши да ви разкрие тайната на Валерия Лукянова, показвайки я в целия й блясък без грам макиаж по лицето. Всъщност блондинката въобще не изглежда плашещо, тя просто е едно обикновено момиче с красиви черти. Е, трябва да признаем и труда на пластичните хирурзи, които са поработили върху скулите на Валерия Лукянова.

В този вид обаче живата Барби „изгрява” късно вечер и рано сутрин. Денят на Валерия Лукянова започва с процедура по гримиране. Задължително на първо място се поставят сините лещи, а от там нататък следва сложната процедура, която превръща Валерия Лукянова в кукла. Сигурно няма да се изненадате, ако ви кажем, че в украинката дотолкова е усъвършенствала техниката на грима, че за да постигне прилична (според нейните разбирания) визия са й необходими само няколко минути.

Прозвището „Живата Барби” Валерия Лукянова получава не само заради способността да борави добре с гримовете, а за цялостно излъчване. За да постигне перфектното кукленско тяло моделката се подлага на серия операции. А как е изглеждала Валерия Лукянова преди операциите, вижте ТУК>>>