Майли Сайръс изневери на кучетата си с… котка

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

След раздялата с Лиъм Хемсуърт певицата намира утеха в най-добрия приятел на човека, но за изпълнението си на поредната церемония избра за сценичен партньор гигантско коте

Майли Сайръс пя на Американските музикални награди само ден след като навърши 21. Със сигурност е получила много и разнообразни подаръци за празника, но в текста към снимката с нейните четири кучета, които се въргалят в леглото й, тя е категорична: „Това е всичко, което бих могла да си пожелая за рождения ден!“.

Фотогалерия: Най-добрият приятел на известните

Певицата е горд стопанин на минихъскито Флойд, черно-белия питбул Мери-Джейн, Бийн, който има чихуахуа корени, и Хепи, смесица от ротвайлер и бигъл, когото намерила изоставен като бебе на един паркинг и осиновила.

Понякога си мисля, че не ние спасяваме тях, а те – нас, коментира тя
преди време в социалните мрежи, а една от новите си снимки с кучетата е
придружила с надпис: „Най-доброто лекарство!“.

Но макар да е така привързана към питомците си, на Американските музикални награди миналата неделя Майли избра да пее не с куче, а с котка.

Тя изпълни хита си Wrecking Ball на
фона на огромно котенце, което „пееше“ с нея, сякаш реейки се в Космоса.
С котешка щампа беше и оскъдното й сценично облекло.

Според американски медии Майли се вдъхновила от факта, че навремето с Лиъм много обичали да гледат смешни клипчета с животни.

Виж още: Раздялата им не е новина. Въпросът е: защо?

Сред онлайн находките им била т.нар. Котка клавирист (Keyboard Cat), записала неотдавна своя версия на Wrecking Ball.

Майли си тръгна от церемонията в неделя без награда, тъй като не беше и номинирана. Най-много отличия – четири, прибра Тейлър Суифт, която е известен котколюбител. Тя постави и своеобразен рекорд, след като за трети път бе определена за изпълнител на годината.

Основен конкурент й беше Джъстин Тимбърлейк, който спечели в три категории. По две награди взеха One Direction, дуото Макълмор и Райън Луис и Риана, провъзгласена за „музикална икона“.

Сингъл номер 1 стана Cruise на кънтри дуото „Флорида Джорджия лайн“ в ремиксираната версия с участието на хип-хоп певеца Нели.