Фирмени Новини и Събития | Коледно намаление: Вземете своя талон с -10% отстъпка! | Mangusta ✓ Ceramics

1
Добави коментар
Mishef
Mishef

Уважаеми клиенти,
във връзка с наближаващите Коледни и Новогодишни празници МАНГУСТА ЕООД стартира кампания, в която всеки посетител на фирмения уеб сайт в периода 1 декември 2014 – 28 февруари 2015 може да заяви своя Талон за намаление от -10%.
Весели празници от екипа на Mangusta Ceramics! Бъдете живи, здрави и щастливи!

Моля прочетете целият текст по-долу, за да разберете как да получите своя талон:

 

 

Как да активирате своя Талон за намаление?

Готови сме да Ви дадем Талон с -10% намаление, ако (1) Харесате нашата страница във Facebook и ни помогнете да опознаем по-добре Вас, клиентите ни, като (2) Отговорите на нашата кратка анкетна карта, (3) Споделите с големия червен бутон след анкетата с приятелите си във Facebook.

 

 

Документ за легитимност на намалението?

След, като заявите своето намаление от анкетата по-горе, ние ще Ви изпратим по електронна поща писмо съдържащо Талон за намаление с уникален номер, който може да използвате по всяко едно време след, като го разпечатате и донесете при нас.

Образец на талона за намаление:

 

 

Срок на активност на талоните за намаление?

Коледните талони за намаление са с валидност до 28 февруари 2015 година, което означава, че трябва да ги използвате преди тази дата! Имайте предвид, че Талоните за намаление може да се използват еднократно!

Как да пазаруваме с талоните за намаление?

Когато решите да извършите покупка, е необходимо да предоставите Вашият талон на наш търговски представител, който да приспадне намалението от общата Ви сметка за избраните продукти.

 

 

Какво друго трябва да знаем за тази промоция?

Отстъпката от 10% важи само при заявен талон за намаление през www.MangustaCeramics.com Отстъпката не важи за стоки в промоция, стоки на акция и продукти с непостоянен ценови статус. Двойна отстъпка върху един и същ продукт или продукти не важи. Отстъпката не важи за гранитогресните, мозаечните и стъклокерамичните пана. Mangusta Ceramics си запазва правото да внася корекции в регламента на коледната кампания.