Мария Илиева с младо гадже! видяна 6747 коментари 1

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Певицата Мария Илиева вече обикаля по партита с новата си изгора – бившия баскетболист Мартин.

Поп звездата не обръща внимание на подмятанията, че Марто е с няколко години по-млад от нея. От известно време изпълнителката е с годежен пръстен и е непрестанно усмихната, появи ли се по участия, пише “Монитор“. Мартин пък редовно я изчаква след края на служебните й ангажименти.

Любовта между Мария и Мартин кацнала върху им във вид на калинка. При певицата това е подновената татуировка на насекомото, която тя си направи преди време от вътрешната страна на дясната ръка. При Марто пък буболечката е намерила подслон на рамото му.

Четете още: Мария Илиева плете гривни талисмани

Изпълнителката на „Правило №1” не е особен почитател на рисунките по тялото. Тя обаче вярва, че всеки човек си има животно тотем, което го пази от зли очи и проблеми. За нея и новия й възлюбен Мария Илиева е убедена, че това е калинката.

Преди да се запознае с бившия спортист, певицата имаше връзка с актьора Иво Аръков, който също е по-малък от нея. Той твърдеше, че Мария е жена, родена за любов, и изобщо е „друго нещо”.

Изненадващо двамата се разделиха и актьорът хлътна по дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Преди Иво мълвата свързваше Илиева с бизнесмена Красен Кралев и дори с Краля на латинобаладите Тони Карейра.

Четете още: Мария Илиева е реге кралица в новия й сингъл със Zafayah