Том Круз има връзка с Лаура Препън видяна 4684 коментари 9

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Том Круз неколкократно е бил забелязван на среща с негова приятелка- сциентоложката Лаура Препън.

Говори се, че актьорът от „Валкирия“, който беше женен за Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс, е поканил на среща звездата от „Оранжевото е новото черно“. Актьорът е „очарован“ от сциентоложката от дълго време.

„Том познава Лаура от няколко години и са в една и съща компания с Джон Траволта и съпругата му Кели Престън“, издава източник на британското издание на списание „Грация“.

Четете още: Сциентолози с кастинг за булка на Том Круз

„Той винаги е бил очарован от нея, а откакто я гледа в „Оранжевото е новото черно“ това се превърна в привличане. Той се престраши и я покани на официална среща.“

Том и Лаура са прекарали първите си няколко срещи в ресторанта на хотел Manor, който е едно от сциентоложките убежища. Актьорът бил „поразен“ и направил всичко възможно, за да впечатли 33-годишната красавица.

„Може би е странен избор, но това е топ ресторант „Ренесанс“, където се сервира френска и калифорнийска кухня“ продължава източникът на британското издание.

„Той беше наел ретро кола, като знаеше, че това е един от любимите й модели. Беше поръчал ретро бутилка мерло от 1979г., която е била сервирана на масата предварително. Прекарали са три часа в смях и шеги. Ясно е, че Том е поразен и след срещата е бил на седмото небе“, каза още източникът.

Четете още: Том Круз: Сциентологията провали брака ми

„Втората им среща също е била в този ресторант. Срещнали са се за късна закуска в неделя, а след това тя го е придружила няколко дни по-късно на вечерно парти в дома на Джон и Кели“, разкри още той, пише БГНЕС.