КОВАНО ЖЕЛЯЗО – ХЕФЕСТ – ЕЛЕМЕНТИ ОРНАМЕНТИ И ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО – – Метални изделия – изделия от черни и цветни метали…

3
Добави коментар

За да разгледате подробно изделия от ковано желязо от фабрика Хефест, мебели и аксесоари от ковано желязо и продуктови мостри на Хефест Пловдив, както и изпълнени обекти – кликнете на линка горе вдясно – www.Hefest.BG

Хефест – Пловдив ООД е създадена в края на 2005г. като дъщерна фирма на Хъс ООД. За кратко време твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо в България.

Капацитетния ресурс от машини и съоръжения, както и кадровия потенциал, позволяват на Хефест да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори.

Хефест разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и за топла и студена обработка на метала.

* Основна дейност на Фабрика за ковано желязо Хефест е серийното производство на решетки, парапети, врати и огради от ковано желязо, с осигурен монтаж.

* За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите хотели, къщи, вили, паркове и градини, Хефест изработва и предлага уникални мебели, шатри и аксесоари, изработени по проекти на Hefest или Ваши предложения.

Хефест развива гъста дистрибуторска мрежа в страната като приема реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти.

В лицето на Хефест Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

Заедно с професионализма на персонала – Вашите мечти ще се превърнат в реалност!

* Ако Ви трябва нещо от ковано желязо – Хефест ще Ви го изработи качествено и достави в срок!

Виж още:

www.hefest-plovdiv.com , www.kovano-jelyazo.eu и www.kovano-jeliazo.eu