10 най-добри преносими и Bluetooth тонколони за музика

1
Добави коментар
vps
vps

Искало ли ви се е да слушате музика в парка, на плажа или когато се забавлявате с приятели в градината си? Слушалките са добър избор, но те ще ви свършат работа, само когато партито ви се състои от един. За социалните забавления трябва да помислите за преносими тонколони. Те трябва да бъдат едновременно с добро качество на звука и лесни за пренасяне. В последните години качеството на тези тонколони стана наистина много добро. ПредимстватаПовечето тонколони за пътуване имат вградени батерии. Те могат да възпроизвеждат музика от различни източници, можете да ги свържете, както с мобилния си телефон, така и с вашия музикален плеър. По този начин ще можете да се наслаждавате на музика поне за няколко часа. Представяме ви списък с най-добрите предложения за преносими тонколони на пазара в този момент.1. Marley Chant – Много стилно изглеждащи преносими тонколони. Тежат около 410 грама и има специално пригодени клипсове, за да ги закачите на раница или чанта. Зареждат се с микро USB кабел и имат 3,5 мм жак.
2. KitSound Hive – Функцията, която тези тонколони имат, е батерията, която може да издържи около 10 часа. Тя се презарежда чрез микро USB кабел. Можете да използвате всеки кабел от телефон Android. Тонколоната е с тегло от 375 грама, включваща 3,5 мм кабел за свързване.
3. iLuv MobiOut iSP 233 – Тонколоната има относително ниска цена. Теглото ѝ е 350 грама и има водоустойчив дизайн. Тя се зарежда с микро USB порт. Може да възпроизвежда музика за около девет часа.
4. SuperTooth Disco 2 – Тонколоната ще се нуждае от зареждане на шестия час от възпроизвеждането. Disco 2 е само малко над 180 милиметра височина. С тегло 560 грама тонколоната има 3.5 мм жак.
5. Jabra Solemate – Батерията на тази тонколона издържа около 8 часа. Презарежда се както с микро USB кабел, така и със зарядно. Има стандартен жак, както и възможност за Bluetooth свързване.
6. Native Union Switch – Тази тонколона има правоъгълна форма. Теглото ѝ е малко над половин килограм. Това е много добре проектирана тонколона с добро качество на звука. Батерията може да издържи около 14 часа. Цената ѝ е по-висока в сравнение с другите предложения, но тонколоната има значителни предимства.
7. Jawbone Jambox – Това е тонколона с джобен формат. Тежи само 340 грама и се свързва автоматично с вашия телефон чрез Bluetooth. Проблемът с тази тонколона е, че музиката спира, когато се наложи да приемем обаждане. За сметка на това тонколоната има микрофон, така че няма да ви се налага да вдигате телефона. Батерията на този малък герой издържа около 5 часа без нужда от презареждане.
8. Philips Fidelio P8 – Това е тонколона, която се отличава с изключителна детайлност на звука. Теглото ѝ е 1,2 кг.
9. Geneva Sound System Model XS DAB+ – Тази тонколона е облицована с изкуствена кожа. Батерията ѝ издържа 5 часа. Има много изтънчен LED дисплей. Предоставя възможност за Bluetooth свързване и произвежда стерео звук от смартфон, който е по-подробен и балансиран.
10. Bang & Olufsen Beolit 12 – Това е наистина луксозна тонколона, която предлага свързване чрез AirPlay Apple. Едно зареждане на батерията ще ви осигури около осем часа чудесен звук. Ретро дизайнът ѝ напомня на малко, преносимо радио от миналия век. източник:vikiwat.com