Келтски хороскоп за дърветата – част 4

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

В келтския хороскоп отделните видове дървета олицетворяват даден период на новолуние.

Част 1

Част 2

Част 3

25 май до 3 юни

22 ноември до 1 декември

Ясен – амбиция

Рядко привлекателни, жизнени, импулсивни и взискателни хора, които не се интересуват от критиките на околните. Амбициозни и интелигентни, те успяват да се издигнат в кариерата си с талант. Могат да бъдат големи егоисти, но са верни и надеждни в сериозните си връзки.

4 юни до 13 юни

2 декември до 11 декември

Габър – естетика

Хора с много добър вкус към красотата, грижат се за външния си вид и правят живота си възможно най-комфортен. Търсят в своя партньор подобна емоционалност и признание, мечтаят за необикновени любовници, рядко са доволни от чувствата си. В същото време са много нерешителни, не вярват на повечето хора и никога не са сигурни в решенията си. Имат силно развито чувство за дълг към семейството и са верни партньори.

12 декември до 21 декември

14 юни до 23 юни

Смокиня – чувствителност

Чувствителни хора, малко своенравни, но независими и не позволяват да им се налага чуждо мнение. Обичат живота, семейството си, децата и животните. Сантиментални и нежни хора, изпълнени с добри намерения и винаги можете да разчитате на тях да ви помогнат в труден момент. Надарени са с талант и интелект.

21 март – пролетно равноденствие

Дъб – стабилност

Смели, силни, независими, разумни и не обичат промените. Това са хора на действието, здраво стъпили на земята. В любовта са постоянни и обичат истински само веднъж в живота си.

24 юни – лятно слънцестоене

Бреза – вдъхновение

Привлекателни, елегантни, приветливи и непретенциозни – това са хора, които обичат природата и спокойствието. Пълни са с въображение и обичат да творят. Страстни любовници, нежни и излъчващи спокойствие.

23 септември – есенно равноденствие

Маслина – мъдрост

Обичат слънцето, топлината и спокойствието. Това са разумни и балансирани хора, които избягват агресията и насилието, толерантни, с добре развито чувство за справедливост. Не са ревниви, имат доверие в партньора си и обичат да правят всичко заедно. Много често предприемат необмислени рискове, което  ги докарва до фалит.

22 декември – зимно слънцестоене

Бук – креативност

Имат добър вкус, загрижени са за своята външност, материалисти и добре организират живота си. Умеят да се справят с финансите си и са разумни. Прекрасни спътници в живота, добри съпрузи и родители. Привърженици на здравословния начин на живот.