Задвижвания за гаражни врати

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Задвижвания за гаражни врати

Задвижвания за гаражни и плъзгащи се врати: Сигурни-удобни-надеждни 

Провереното качество на задвижванията за гаражни врати на Novoferm гарантира удобство и сигурност за много години

Всеки, който има гараж или плъзгаща се врата, не само иска тя да изглеждат добре, но и да се отварят лесно. Никакъв проблем с задвижванията на Novoferm. С натискането на един бутон можете да повдигнете  нивото на комфорт в гаража си и на плъзгащата врата и да изолирате всички неудобства. Никога няма да се наложи да излезете на дъжда, за да отваряте и затваряте вратата с ръка!       
Освен превъзходното удосбтво, имате комфорта на проверената сигурност. Всички системи и компоненти  на задвижванията за гажни врати са перфектно изчислени като дизайн и размери един за друг и сертифицирани от независими органи в зависимост  с последните  изисквания за сигурност.

С интегрираната система NovoPort® , която се състои от гаражна врата и задвижване,  можете да повишите  нивото на комфорт в гаража си и на плъзгащата се врата и да изолирате всички неудобства. Никога няма да се наложи да излезете на дъжда за да отваряте и затваряте вратата с ръка! …. … нататък

Novomatic 413 – задвижване за гаражни врати за допълнителен комфорт

Задвижване Novomatic 413 има нов дизайн и много удобни функции. Той е професионална система за задвижване за секционни и махови гаражни врати. Въпреки че задвижването е проектирано за гаражни врати Novoferm, то може …

…. нататък

Многостранни възможности за работа: таванно задвижване Novomatic
Задвижванията за гаражни врати Novomatic е най-икономичното и удобно решение – проектирано в съответствие с последните европейски стандарти за сигурност.  Задвижванията Novomatic са идеално  решение… .

… нататък

По този начин могат да бъдат заключени и сейфове.Става въпрос за съвсем нов продукт, който доставяме заедно с маховате гаражни врати Novoferm К. Всички компоненти се сглобяват лесно и същевременно отговарят на високите изисквания за функционалност, надеждност и дълъг живот ….

…. нататък

Тиха, но мощна: NovoGate® задвижване за плъзгащи се портални врати
NovoGate® задвижване за врати с тегло до 400 кг е мощно и надеждно. Движи се изключително леко ….

… нататък