Гаражни врати

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Гаражни врати
Автоматични гаражни врати от Novoferm

Какво може да е по-хубаво от посрещането у дома с отворени обятия? Когато влизането с автомобила вече е приветстващо преживяване с гаражните врати на Novoferm. Вечер след дългия работен ден,  през есента когато е наистина ветровито или през зимата, когато дори мисълта за външната температура те кара да трепериш, твоята гаражна врата Novoferm ще се отвори с едно натискане на бутона и автоматично ще ти позволи да влезеш у дома. С това позитивно усещане ви посрещаме и ние в Novoferm. Защото имаме точно това решение, което е необходимо за вашия гараж. Независимо дали е за нова сграда или е за обновяване на сегашния ви гараж, автоматичните гаражни врати на  Novoferm  са винаги най-добрият избор.

Секционни и махови врати, заедно със съотвестващи странични гаражни врати, задвижвания за гаражни врати и други аксесоари може да разгледате по-долу.

Секционни гаражни врати – Повече място в гаража – това е едно от водещите предимства на секционните врати. Но не спираме до тук: те ви дават възможността да използвате пълната височина на отваряне на гаража. Подходящи са за високи превозни средства, тъй като вратата се нагъва до тавана и се спестява място. Сравнени с маховите врати, секционните гаражни врати с електрическо задвижване предлагат и много по-широко входно пространство, защото обикновено този тип врати се монтират зад входа. 
 

Махови гаражни врати: Съчетават в себе си различни удобства, добър външен вид и ниска себестойност. При този тип врата може да разчитате на леко и бързо отваряне, дори когато е ръчно. Маховите гаражни врати са безшумни и се монтират лесно. Направени са ссъс специално покритие от висококачествена горещо поцинкована ламарина, която гарантира и антикорозионните свойства на гаражната врата. В зависимост от клиента маховите гаражни врати могат да бъдат с ръчно или автоматизирано задвижване.

Странични врати. Тези врати са практично и стилно решение за всеки дом. Спестяват ви място и време. Не е нужно винаги да вдигате цялата гаражна врата само, за да вземете нещо дребно от гаража. Представете си , че ви потрябва даден инструмен. Когато разполагате с втори автомобил, често го пракирате точно пред гаража, така той става недостъпен. Страничните врати ще са практично решение за тази ситуация. Предлагат се за секционни или махови гаражни врати, с различен дизайн и цветове, а също така могат да бъдат и вградени в гаражната врата.

 Задвижвания за гаражни врати Улесняват живота ви всеки ден. Дават ви една доза комфорт, като ви спестяват излизане в дъжда, за да отворите гаражнта врата и да я затворите. Новоферм предлага удобство и сигурност за много дълго време чрез своите задвижвания за гаражни или плъзгащи се врати. Всички задвижвания проектирани от Новоферм имат нов и стилен дизайн, предлагат различни функции, предстваляват икономично решение за всеки гараж и са проектирани в съответствие с последните европейски стандарти за сигурност.

 Аксесоари за гаражни врати Т могат да ви дадат нужното удобство и сигурност. Новоферм предлага широка гама от аксесоари като дистанционни за гаражни врати, канални и кодирани управления или биометричен скенер, при който импулса се предизвиква от запаметен отпечатък . Бъдете защитени с еднопосочните фотоклетки, които защитават пространството на отваряне на крилото. Чрез аварийното отключване и фотосоларния модул сте винаги подсигурени дори ако липсва електрозахранване.