Направи си сам: кокетни ръкавици без пръсти » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Усещането да носиш върху себе си модно творение, което сам си създал е неповторимо. Така ще бъдете уникални и ще се насладите на много комплименти за ефектната ви визия. Затова решихме периодично да ви показваме страхотни стайлингови идеи в новата ни рубрика „Направи си сам“.

Дори да нямате добри умения с ножицата и иглата, днес ще ви обясним как сами да модифицирате старите ръкавици в нови, при това бутикови! Така ще ви е топло и ще бъдете като модна икона.

Необходими материали:

Едноцветни ръкавици, ножица, игла, конец и декоративни елементи за украса (панделки, шефици, разноцветни парчета плат, копчета, перли, мъниста и други).

Първо отрежете пръстите на ръкавиците внимателно до основата, като само при палеца трябва да отрежете върха. Подгънете внимателно с конец в цвета на ръкавиците.

Ако нямате добри шивашки умения може да си купите направо такъв модел ръкавици или да декорирате направо без корециите по изрязването.

Следва най-приятният етап по-създаването на декорациите върху ръкавиците. Ние ви предлагаме различни идеи, които открихме в блога theandersoncrewblog.com, но вие може да сътворите и ваш вариант, използвайки красиви копчета, мъниста от стари гердани, пандели, цветя от текстил и прочие. Бъдете креативни и уникални!