Жени Калканджиева награди Мис Поморие 2013 » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

При засилен интерес, голяма доза красота и перфектна организация се състоя тазгодишното издание на конкурс „Мис Поморие 2013” в комплекса Атриум Поморие.

Лично Жени Калканджиева пристигна от столицата, за да избере и коронова най-чаровна претендентка от крайбрежния град. Конкурсът премина под патронажа и зоркото око на кмета на Поморие, г-н Иван Алексиев и зам.-кмета, г-н Илия Джингов, които осигуриха и специални награди за всички участнички. Победителката Сребрина Костадинова и нейните подгласнички Теодора Марковска и Нели Вакъфова, освен с приз си тръгнаха и с парична награда.

Красота, феерия и пищни цветове внесоха в конкурса изящните рокли на булчинска къща „Холидей” и бутик Мира, представител за Бургас на марка „Дидро”, а за допълващото секси излъчване – банските Delfina.

Победителката Сребрина учи „Моден дизайн” и не скрива влечението си към изявите на подиума. Спонсорите на събитието Община Поморие, Кметство Св.Влас, Гранд хотел Поморие, Прайм Дивелопментс Ко ЕАД и Мебелна къща Хелиос единодушно подкрепиха предложението на кмета на Поморие, г-н Алексиев конкурсът да се превърне в традиция.