Тези жени са над 40-те, но изглеждат зашеметяващо! (СНИМКИ)

13
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Тези 14 жени са над 40-те, но без проблем засенчват по-младите си конкурентки

Синди Крауфорд, Ума Търман, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, София Вергара, Ума Търман, Салма Хайек, Луси Лиу, Джени Макарти, Хайди Клум – всички тези известни красавици са успели да запазят младежкото си очарование и магнетизъм през годините. Макар и вече над 40 години, холивудските звезди изглеждат зашеметяващо. Няма как да не им го признаем, нали така?!

Може би си мислите, че на тях им е лесно, защото разполагат с пари и време за себе си. Да, това е така! Но има и много други, които станаха жертви на пластичната хирургия, алкохола, наркотиците… Явно не всички успяват да трупат само дивиденти от богатия си живот, без да стават негови жертви.

Богинята на модните подиуми Синди Крауфорд днес е на 47 години, но изглежда също така привлекателна, както и в началото на кариерата си.

Талантливата актриса Ума Търман е на 43 години, но също като Синди – изглежда фантастично. Не по-зле изглеждат 44-годишната Дженифър Анистън и адашката й Дженифър Лопес. Да не забравяме за сексапилните Холи Бери и София Вергара.   

Ако харесвате публикациите ни, присъединете се към страницата ни във Фейсбук!

Тези жени са над 40-те, но изглеждат зашеметяващо! (СНИМКИ) 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари