Георги Марков към Цецка Цачева: Не виждам защо се смеете!

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

В ГЕРБ няма възможност за самостоятелност. Не виждам защо се смеете. Така бившият гербер Георги Марков, който от вчера е независим депутат, се обърна към Цецка Цачева в студиото на Нова телевизия. Дебат между двамата не се получи, а първо бе дадена думата на Марков, който бе набран по телефона.“Народният представител от ГЕРБ влиза в парламента, регистрира се в списък и влиза в зала. Гласува както му кажат“, обяви Георги Марков.

По това време Цачева го слушаше и се усмихна, а напусналият веднага коментира: „Не виждам защо се смеете!

Марков не подмина и темата за това колко струва един независим депутат, след като вчера лидерът на РЗС Яне Янев каза, че сигурно е взел между 200 и 500 хиляди лева. „Не искам да слизам на ниското ниво на „памперса“, който говори тези неща“, обяви Марков.

След като бе попитан за разследването срещу нещо за укриване на ДДС за сделката от продажбата на автогара в Свищов, той каза, че делото е приключило и е оневинен.

„Вижте, явно не се сещате, но преди 10 години пак го коментирахте това дело. Това дело се водеше срещу мен по времето на ГЕРБ, след като стартира през 2004 година. Интересно е обаче друго. Как може народен представител да бъде проверяван, след като има имунитет. Защо ме проверяват? Сделката е минала нормално и това се доказа. Това бе извадено, за да имам нашийник, да бъда управляван. Става въпрос за бивши полицаи, които се опитват да държат нещата под контрол във Велико Търново. Единият май го махна още Цветанов, но другият е действащ“, обяви Марков.

Независимият вече депутат призова Волен Сидеров да си седи на стола, защото няма намерение да осигурява кворум в залата.

По темата за напускането на Марков Цачева призна, че той не е разговарял с някой от групата. „Толкова колкото знаете вие, толкова знам и аз. Категорично няма да напускат други хора. А и както казва Марков, той няма да напуска редиците на партията.
Ако говорим за люспи, то тогава говорим за ДПС , където Христо Бисеров бе изключен. Ние скоро в Плевен в Пловдив дадохме по над 60 нови карти на наши членове“, обясни тя./БЛИЦ